Afrin'e 800 Metre Kaldı! Köşeye Sıkışan Teröristler Kaçmaya Başladı

TAKİP ET

TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin kent merkezine 800 metre kadar yaklaşması teröristleri büyük korkuya düşürdü. Terör örgütünün sözde içişleri sorumlusu Halep'e kaçtığı sırada Rejim güçleri tarafından yakalandı.

TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin kent merkezine 800 metre kadar yaklaşması teröristleri büyük korkuya düşürdü. Terör örgütünün sözde içişleri sorumlusu Halep’e kaçtığı sırada Rejim güçleri tarafından yakalandı.

TSK ve ÖSO birlikleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı operasyonunda Afrin kent merkezine adım adım yaklaşıldı. Askerler Afrin kent merkezine ilerlemelerine devam ederken Afrin’e sadece 800 metre kalması teröristlere büyük korku saldı. 

TERÖRİSTLERİN SÖZDE SORUMLUSU REJİM GÜÇLERİ TARAFINDAN YAKALANDI

TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin’deki operasyonu adım adım devam ederken terör örgütü PKK ve PYD’nin sözde içişleri sorumlusu Hassan Beyram, askerlerin Afrin’e giderek yaklaşması sonrasında bölgeden Halep’e kaçarken Esad Rejimine bağlı güçler tarafından kıskıvrak yakalandı. Sözde sorumlunun yakalandığı haberi ise Esad Rejimi’ne yakın Qasioun Haber Ajansı tarafından duyuruldu.

AFRİN’E 800 METRE KALDI

28 Ocak 2018 tarihinde TSK ve ÖSO birlikleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı operasyonu kapsamında bölgede başarılı ilerleyiş devam ederken bölgede birçok stratejik nokta teröristlerden temizlendi. Cinderes’te yapılan başarılı operasyonlar sonrasında Afrin’e ilerleyişini adım adım sürdüren TSK ve ÖSO’nun Afrin’e 800 metre kadar yakında bulundukları ve Afrin’e girmeye ramak kaldığı belirtildi. Tüm dünyanın gözünü çevirdiği operasyonda, TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin’e girerek teröristlere karşı operasyonlarına devam etmesi bekleniyor. Öte yandan TSK ve ÖSO birliklerinin Afrin’e yaklaştığını öğrenen teröristlerin bölgeden hızla kaçtıkları bilgileri de alınan haberler arasında yer alıyor.

 

Afrin TSK ÖSO AfrinOperasyon Zeytin Dalı Teröristler kaçıyor Afrine 800 metre