Afrin'de Teröristlerle Askerler Arasında Şiddetli Çatışma Çıktı, 10 Asker Yaralı!

TAKİP ET

Afrin'de yürütülen Zeytin Dalı operasyonu kapsamında alınan son bilgilere göre, YPG'li teröristlerle çıkan çatışmada 5 Mehmetçiğimiz ve 5 ÖSO askeri yaralandı.

Afrin’de yürütülen Zeytin Dalı operasyonu kapsamında alınan son bilgilere göre, YPG’li teröristlerle çıkan çatışmada 5 Mehmetçiğimiz ve 5 ÖSO askeri yaralandı.

Afrin’de terör örgütü PKK, PYD, YPG ve DEAŞ’a karşı başlatılan Zeytin Dalı operasyonu kapsamında YPG’li teröristlerle askerler arasında çıkan çatışma sonucunda 5 Türk askeri ve 5 ÖSO askeri yaralandı. 

YARALILAR KİLİS’E GETİRİLDİ

TSK ve ÖSO birlikleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı operasyonu kapsamında YPG ve askerler arasında Darmık dağları ve Burseya bölgesinde sıcak temas sağlandığı öğrenildi. Çıkan çatışma sonucunda 5 Türk askeri ile 5 ÖSO askerinin yaralandığı bilgisine ulaşıldı. Çatışmada yaralanan 10 askerin ambulanslarla Kilis Devlet Hastanesine sevk edildiği öğrenildi. Yaralanan askerler hastanenin acil servis bölümünde tedavi altına alınırken bölgede askerler ve teröristler arasında çatışmaların devam ettiği belirtildi.

TSK ÖLDÜRÜLEN TERÖRİST SAYISINI AÇIKLADI

Afrin'den gelen üzen haberin hemen ardından Türk Silahlı Kuvvetleri bölgede operasyon kapsamında öldürülen terörist sayısı hakkında bilgi verdi. Zeytin Dalı operasyonunun başlamasından bu yana bölgede tam 1028 teröristin etkisiz hale getirildiği belirtildi. Suriye'nin Afrin kentinde yer alan PKK, PYD, YPG ve DEAŞ unsurlarına karşı başlatılan Zeytin Dalı operasyonu TSK tarafından ÖSO birliklerinin de verdiği destekle devam ediyor. TSK'dan yapılan son bilgilendirmede, Zeytin Dalı operasyonunun ilk günden itibaren başarılı bir şekilde devam ettiği de aktarıldı.

Afrin Zeytin Dalı Çatışma YPG TSK ÖSO Son dakika Kilis