Afrin'de Sıcak Gelişme! Türk Jetleri YPG'ye Yardım Eden Esad Militanlarını Vurdu: 8 Ölü

TAKİP ET

Afrin'den gelen son bilgilerde, Afrin yolu üzerinde yer alan Nubl Zahra bölgesinde kontrol noktası kurmuş olan Esad yanlısı militanlar, F-16'lar tarafından belirlenerek vuruldu.

Afrin’den gelen son bilgilerde, Afrin yolu üzerinde yer alan Nubl Zahra bölgesinde kontrol noktası kurmuş olan Esad yanlısı militanlar, F-16’lar tarafından belirlenerek vuruldu. 

TSK ve ÖSO birlikleri tarafından başlatılan Zeytin Dalı Harekatı Afrin bölgesinde tüm hızıyla devam ederken Türk savaş uçaklarının Esad Rejimi’ne yakın olan milisleri vurdu. Alınan ilk bilgilere göre, 8 Ölü, 6 yaralı olduğu belirtildi.

F-16 UÇAKLARIMIZ YPG’YE YARDIM EDEN MİLİTANLARI VURDU

Afrin yolu üzerinde Esad yanlısı olan Şii militanların kontrolünde olduğu belirlenen bir noktaya F-16’larımız tarafından üç ayrı hava saldırısı düzenlendiği öğrenildi. İlk belirlemelere göre, saldırı sonrasında 8 militanın hayatını kaybettiği, 6 militanında yaralandığı belirtildi. Türk jetleri tarafından belirlenerek vurulan militanların bölgede YPG ile anlaşma yaptığı ve yapılan anlaşma sonrasında Afrin’in yakınında yer alan Nubl Zahra köyünün güvenliğini sağladıkları tahmin ediliyor.

Ayrıntılar Geliyor...

 

Afrin Zeytin Dalı Türk jetleri Esad militanları YPG