Afrin'de Sıcak Gelişme! TSK ve ÖSO Cinderes'te Göz Açtırmıyor: Tam 7 Noktadan Kuşatıldı

TAKİP ET

Suriye'de TSK ve ÖSO birlikleri tarafından başlatılan ve tüm hızıyla devam eden Afrin Zeytin Dalı operasyonu kapsamında TSK ve ÖSO güçlerinin Cinderes bölgesini tam 7 noktadan kuşattığı ve sıcak çatışmaların yaşandığı öğrenildi. İşte detaylar…

Suriye’de TSK ve ÖSO birlikleri tarafından başlatılan ve tüm hızıyla devam eden Afrin Zeytin Dalı operasyonu kapsamında TSK ve ÖSO güçlerinin Cinderes bölgesini tam 7 noktadan kuşattığı ve sıcak çatışmaların yaşandığı öğrenildi. İşte detaylar…

Afrin’de başlatılan Zeytin Dalı operasyonu kapsamında bölgenin en stratejik noktalarından biri arasında olan Cinderes’te TSK ve ÖSO birlikleri terörist avına başladı. Türk Savaş uçaklarının hava harekatı düzenlediği bölgede, TSK ve ÖSO güçlerinin teröristlerle sıcak çatışmalar yaşadığı öğrenildi. Bölgenin güvenlik güçleri tarafından tam 7 noktadan kuşatıldığı belirtildi.

TSK VE ÖSO CİNDERES’TE İLERLİYOR

TSK ve ÖSO birliklerinin 28 Ocak 2018 tarihinde Afrin’de başlattığı Zeytin Dalı operasyonu kapsamında başarılı ilerleyiş devam ediyor. Bölgede hareketlilik devam ederken en stratejik noktalardan biri olan ve Afrin’e açılan en önemli kapı olan Cinderes’te Türk Savaş uçaklarının öğleden sonraki saatlerde bölgede tespit edilen terör hedeflerinin bir bir bombalanarak etkisiz hale getirildiği öğrenildi. Aynı zamanda TSK ve ÖSO birliklerinin de karadan Cinderes kent merkezine ilerleyişinin devam ettiği belirtildi.

CİNDERES 7 NOKTADAN KUŞATILDI

Bölgeden gelen sıcak gelişmelere göre, Afrin-Cinderes hattının koparıldığı öğrenildi. Bölgede gerçekleştirilecek olan ‘Meskun Mahal’ operasyonu için hazırlıkların tüm hızıyla devam ettiği öğrenilirken Cinderes çevresinin tam 7 noktadan kuşatıldığı ve askeri birliklerin intikalinin tamamlandığı öğrenildi.

 

Afrin Suriye Son dakika Cinderes Operasyon TSK ÖSO Kuşatma Meskun Mahal