Afrin'de Ele Geçirildi! Teröristlerin Amaçları Meğer Buymuş…

TAKİP ET

TSK'nın bugün paylaştığı görüntülerde, teröristlerin Afrin'deki hain planları gün yüzüne çıktı. Afrin'in Halidiyeh bölgesinde YPG'li teröristlere ait çok sayıda patlayıcı ve bu patlayıcıların ne için kullanılacağına dair talimat ortaya çıktı.

TSK’nın bugün paylaştığı görüntülerde, teröristlerin Afrin’deki hain planları gün yüzüne çıktı. Afrin’in Halidiyeh bölgesinde YPG’li teröristlere ait çok sayıda patlayıcı ve bu patlayıcıların ne için kullanılacağına dair talimat ortaya çıktı. 

Afrin'in Halidiyeh bölgesinde arama tarama çalışmaları sırasında 12 adet tespih tipi patlayıcı düzeneği bulundu. Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından yapılan açıklamada, 12 adet tespih tipi patlayıcı düzenek, 3 adet çekme tipi patlayıcı düzenek, 1 adet el yapımı patlayıcı ile 1 adet uzaktan kumanda devresi kullanıcı talimatı ve 1 adet elektronik devrelerle ilgili ders kitabının bulunduğu belirtildi. 

AFRİN’İ HAVAYA UÇURACAK KADAR BOMBA VAR
TSK’dan yapılan açıklamada, teröristerin bu bombalarla Afrin’de tuzaklama yapmayı planladığı, ancak operasyonu başlaması ile amaçlarına ulaşamadıkları belirtildi.