Afrin Şehitlerinin Ateşi O İlleri Yaktı! Evlat, Eş, Baba, Sevgili, 8 Yiğidin Kimliği Belli Oldu

TAKİP ET

Suriye'nin Afrin kentinde sürdürülen Zeytin Dalı operasyonu kapsamında teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehadet şerbetini içen 8 yiğidin kimlikleri belli oldu. İşte detaylar…

Suriye’nin Afrin kentinde sürdürülen Zeytin Dalı operasyonu kapsamında teröristlerle çıkan çatışma sonucunda şehadet şerbetini içen 8 yiğidin kimlikleri belli oldu. İşte detaylar…

TSK ve ÖSO birlikleri tarafından yürütülen Zeytin Dalı operasyonu kapsamında 1 Mart 2018 tarihinde teröristlerle girilen çatışmada şehit olan Jandarma Astsubay Uğur Palancı’nın acı haberi İzmir Gaziemir’e ulaştı. 28 yaşındaki şehidin acı haberi baba evinde derin bir acıyla karşılandı. Şehidimizin babasının emekli polis olduğu öğrenilirken acılı anne ve babanın gözyaşlarına hakim olamadığı öğrenildi. 

KASTAMONU’DA DA YAS VAR

Yaşanan çatışma kapsamında şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Arfi Demirel’in acı haberi Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde yaşayan ailesine ulaştı. Şehidin nişanlı olduğu öğrenilirken şehit anne ve babasına acı haber İnebolu Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy ve beraberindeki askeri yetkililer tarafından verildi. 

KONYA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Afrin Zeytin Dalı operasyonu kapsamında gerçekleştirilen operasyonda şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç’un acı haberi de Konya’da yaşayan ailesine ulaştırıldı. Bekar olduğu öğrenilen 23 yaşındaki şehit Jandarma Astsubay Çavuş Abdullah Taha Koç’un doğum gününde şehit düştüğü detayı herkesi gözyaşlarına boğarken henüz 2015 yılında görevine başladığı öğrenildi. 

Afrin bölgesinde 1 Mart 2018 tarihinde Kel Tepe mevkiinde tünellere sızmaya çalışan teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Burhan Açıkkol’un acı haberi Isparta merkez Yazısöğüt köyünde oturan anne ve babasına ulaştı. Bekar olduğu öğrenilen şehidimizin geride bıraktığımız Çarşamba gününde izinli olarak ailesini ziyarete geldiği ve Afrin’deki görevine geri döndüğü öğrenildi. Afrin’de teröristler ve güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmalarda Jandarma Uzman Onbaşı Rıdvan Çevik’in şehit düştüğü belirtildi.

 

Afrin Zeytin Dalı Şehit Şehitler nereden İzmir Konya Kastamonu Isparta 8 Şehit 13 Yaralı TSK Şehitlerin isimleri