Afrin Şehidi Dualarla ve Gözyaşları ile Uğurlandı

TAKİP ET

Suriye'de Zeytindalı harekatının düzenlendiği Artvin bölgesinde şehit olan piyade Uzman Onbaşı umut Öznütepe, bugün memlekete Erzurum'da gözyaşları ve dualarla son yolculuğuna uğurlandı. Şehidin 2 gün önce Hatay'da sözleşmeli er olarak görev yapan arkadaşı Mustafa Peker ile yaptığı WhatsApp konuşmaları da ortaya çıktı.

Afrin'e Zeytindalı Harekatı bölgesinde görev yapan piyade uzman Onbaşı 26 yaşındaki Umut Öznütepe, 18 şubat gecesi mevzi değiştirdiği sırada teröristlerin açtığı Ateş sonucu yaralandı. Afrin'de hastaneye kaldırılarak Ameliyat olman Öznütepe yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu.

Afrin'den dün akşam saatlerinde askeri uçakla memleketi Erzurum'a getirilen Şehit Piyade Uzman Onbaşı Umut Öznütepe'nin cenazesi Mareşal Çakmak Hastanesi Morgu'na konuldu. Şehidin Cenazesi bugün düzenlenen törenin öncesinde konvoy eşliğinde son kez baba evine getirildi ve helallik alındı. Şehidin yakınları burada tabuta sarılarak gözyaşları döktü. Şehidin cenazesi daha sonra dualar ve gözyaşları eşliğinde son yolculuğuna uğurlandı.

ŞEHİT OLURSAM MEDYAYA VERİRSİN'

Diğer yandan sevdin iki gün önce Hatay'da görev yapan arkadaşı Mustafa Peker ile yaptığı WhatsApp konuşmaları da ortaya çıktı. Mesajlarda şehidin eşini zorluğundan bahsettiği ve 'Şehit olur isem medyaya verirsin bu konuşmaları. Herşey vatan için' notunu yazdığı görüldü.

son dakika şehit afrin şehidi son dakika haberi