Afrin Operasyonunun 12. Gününde Reyhanlı'ya 4. Roket Düştü, Güvenlik Güçleri Olay Yerinde

TAKİP ET

TSK ve ÖSO birlikleri tarafından başlatılan ve tüm hızıyla devam eden Zeytin Dalı operasyonunun 12. gününde Afrin'den teröristler tarafından ateşlenen 4. roket Hatay Reyhanlı ilçesine düştü. İşte detaylar…

TSK ve ÖSO birlikleri tarafından başlatılan ve tüm hızıyla devam eden Zeytin Dalı operasyonunun 12. gününde Afrin’den teröristler tarafından ateşlenen 4. roket Hatay Reyhanlı ilçesine düştü. İşte detaylar…

Suriye Afrin kentinde devam eden Zeytin Dalı operasyonu kapsamında bugün Hatay Reyhanlı ilçesine Afrin’den teröristler tarafından ateşlenen roketin 4. kez bölgeye düştüğü öğrenildi. Gün içerisinde atılan roketler sonucunda 2 kişinin yaralandığı öğrenilirken olay yerine güvenlik güçlerinin sevk edildiği öğrenildi.

TSK BÖLGEDE OPERASYONA DEVAM EDİYOR

TSK ve ÖSO birlikleri Afrin kentinde Zeytin Dalı operasyonuna tüm hızıyla devam ederken köşeye sıkışan teröristler Kilis ve Hatay’ı hedef alıyor. Operasyonun 12. gününde Hatay Reyhanlı ilçesine atılan 4. Roket Gültepe Mahallesinde yer alan boş bir eve isabet ederken atılan diğer roketlerinde çevre yoluna isabet ettiği öğrenildi.

CAN KAYBI YAŞANMADI

Atılan roket sonrasında bölgeye çok sayıda güvenlik güçleri sevk edilirken olayla ilgili ilk belirlemelerde can kaybı yaşanmadığı ve 1 kişinin yaralandığı belirlendi. Daha önce 3 roket atıldığı belirlenen bölgede 1 kişi hayatını kaybetmiş 1 kişide yaralanmıştı. Atılan roketler sonucunda hayatını kaybeden 1 kişinin 17 yaşındaki bir genç kız olduğu öğrenildi. Olay yerine gelen güvenlik güçleri ve itfaiye ekipleri bölgedeki çalışmalarını sürdürürken Türk Silahlı Kuvvetleri atılan roketlerin karşılığını misliyle veeriyor.

 

Hatay Reyhanlı Afrin Roketli saldırı Terörist Zeytin Dalı Saldırı