Afrin İlk Defa Bu Kadar Yakın! İşte Afrin'in En Yakın Görüntüleri

TAKİP ET

TSK ve ÖSO, tarafından 20 Ocak tarihinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda zafere doğru adım adım ilerleniyor. Güvenlik güçleri Afrin'in Cinderes beldesinde mayın temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Bu sırada Afrin'de ilk defa bu kadar yakından görüntülendi. Mehmetçik ve ÖSO, Afrin'i her yerden kuşatırken, ilçenin en yakın görüntüleri de gelmeye devam ediyor.

TSK ve ÖSO, tarafından 20 Ocak tarihinde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda zafere doğru adım adım ilerleniyor. Güvenlik güçleri Afrin'in Cinderes beldesinde mayın temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Bu sırada Afrin’de ilk defa bu kadar yakından görüntülendi. Mehmetçik ve ÖSO, Afrin’i her yerden kuşatırken, ilçenin en yakın görüntüleri de gelmeye devam ediyor.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri  (TSK) ile Özgür Suriye Ordusunun Afrin’e ilerleyişi devam ediyor. Kritik bölgelerden olan Cinderes beldesinde mayın temizleme çalışmaları da sürüyor. Belde tamamen patlayıcılardan temizlendikten sonra yerli halka geri verilecek. Halk da sabırsız bir şekilde terörden temizlenen beldelerine geri dönmeyi bekliyor. 

AFRİN’İN EN YAKIN GÖRÜNTÜLERİ GELDİ
Diğer yandan dün Mehmetçik ve ÖSO birlikleri Afrin sınırına dayanmış ve Afrin’i gören bütün tepeler teröristlerden temizlenmişti. Dün çekilen görüntülerin ardından bugün de Afrin’in en yakın görüntüleri haber ajanslarına düştü. Havadan yapılan çekimlerde ilçenin teröristler tarafından ne hale getirildiği de görülüyor. Afrin’e yönelik operasyonun birkaç gün içerisinde başlaması ve kısa süre içerisinde de teröristlerden temizlenmesi bekleniyor. 

TSK ÖSO Afrin operasyonu zeytin dalı harekatı cinderes afrin