Afrin'de bombalı araçla terör saldırısı düzenlendi: 9 ölü, 43 yaralı

TAKİP ET

Suriye'nin Afrin ilçesinde bulunan Zeytindalı Kavşağı'nda düzenlenen terör saldırısında en az 9 kişinin öldüğü, 43 kişinin ise yaralandığı öğrenildi. Yetkililer, terör saldırısının bombalı bir araçla düzenlendiğini değerlendiriyor.

Suriye'nin Halep şehrindeki Afrin ilçesinde bulunan Zeytindalı Kavşağı'nda saat 18.00 civarında düzenlenen terör saldırısında ilk belirlemelere göre en az 9 kişinin hayatını kaybettiği, 43 kişinin ise yaralandığı açıklandı. Terör saldırısının bomba yüklü bir araçla düzenlendiği ihtimali üzerinde duruluyor.

Hatay Valili Açıklama Yaptı 

Afrin'de meydana gelen terör saldırısına dair açıklamalarda bulunan Hatay Valiliği, "14 Eylül 2020 tarihinde saat 18.00 sularında Afrin merkezde bulunan Zeytindalı Kavşağı (kavva kavşağı) üzerinde meydana gelen ve ilk değerlendirmelere göre bombalı araç olduğu düşünülen patlamada 9 sivil yaşamını yitirmiş, 43 sivil ise çeşitli yerlerinden yaralanmıştır. Zeytindalı Kavşağı'nda meydana gelen olayla ilgili araştırma ve kimlik tespit çalışmaları sürmektedir." ifadelerine yer verdi. 

afrin bombalı saldırı