Af Çıkacak Mı? MHP Lideri'nin Af Önerisine Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İlk Açıklama!

TAKİP ET

MHP Lideri Devlet Bahçeli'den gelen af önerisine yanıt veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Bizim öyle bir düşüncemiz yok' dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den gelen af önerisine yanıt veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Bizim öyle bir düşüncemiz yok’ dedi. 

İngiltere’ye gerçekleştireceği ziyaret öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

BAHÇELİ’NİN AF ÖNERİSİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin geride bıraktığımız günlerde yaptığı af çıkışını değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Bu sayın Bahçeli’nin kendi düşüncesidir, bizim böyle bir düşüncemiz yok.’ Dedi.

‘BÖLGESEL VE ULUSLARARASI GELİŞMELERİ ELE ALACAĞIZ’

İngiltere’ye yapacağı ziyaret hakkında konuşan Erdoğan, İngiltere Başbakanı Theresa May’i geçen sene kabul ettiğini söyleyerek gerçekleşen görüşmelerinin çok verimli olduğunu aktardı. Şimdi de bölgesel ve uluslararası gelişmeleri ele alacaklarını söyleyen Erdoğan, terörle mücadelenin de iki ülke için de en önce gelen konulardan biri olduğunu belirtti. Kıbrıs’ta yaşanan gelişmeleri de değerlendireceklerini söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, görüşmede Suriye ve Irak bölgelerindeki gelişmelerin de değerlendirileceğini belirtti.

‘FALSOSU OLANLARLA YÜRÜMEK MÜMKÜN DEĞİL’

Hücre yenilenmesini siyasette başaran bir parti olduklarını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti’nin her zaman eksikliklerini gideren ve aksamalara karşı önlem alan bir parti olduğunu söyledi. Siyasette kadronun Ankara’ya milletvekili taşımak olmadığını söyleyen Erdoğan, ‘Milletvekilliği sorumluluğunu üstlenen arkadaşlarım bunun hakkını dört dörtlük vermeli. Kimlerin zaafları varsa, kimlerin falsosu olmuşsa onunla yürümek mümkün değil.’ İfadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Devlet Bahçeli Af çıkacak mı Yeni af