Adnan Oktar'ın Küçük Çocuklarla İlişkiye Girdiğini Anlattı!

TAKİP ET

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonların ardından sağ kol olarak anılan Tarkan Yavaş ifadesinde küçük yaştaki çocuklarla cinsel ilişkiye girildiğini anlattı.

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonların ardından sağ kol olarak anılan Tarkan Yavaş ifadesinde küçük yaştaki çocuklarla cinsel ilişkiye girildiğini anlattı.

Adnan Oktar yaptığı yayınlar ve açıklamaları ile uzun zamandan bu yana gündemi meşgul ederken bu süreçte güvenlik güçleri tarafından gerçekleştirilen bir operasyon sonrasında kıskıvrak bir şekilde yakalanmıştı. Örgüte üye olan pek çok isim tutuklanmış ve etkin pişmanlık yasasından yararlanmak istedikleri için itirafçı olmuşlardı. Örgütün tüm sırlarını anlatan örgüt üyeleri kan donduran ifadeler vermişlerdi. 

Örgütün 3 numaralı ismi olarak isimlendirilen aynı zamanda Adnan Oktar'ın sağ kolu olarak tanınan Tarkan Yavaş operasyonlar sırasında kaçmıştı. Ancak polisin dikkati ve çalışmaları sonrasında kıskıvrak bir şekilde yakalandı. Tutuklanan Tarkan Yavaş itirafçı olarak etkin pişmanlık yasasından yararlanmak istediğini ifade etti. 

KÜÇÜK ÇOCUKLARLA İLİŞKİYE GİRMİŞLER

Tarkan Yavaş'ın ticari ve mali işleri yönetti ve en yetkili imam olarak tanındığı örgüt içerisinde faaliyetlerin ne şekilde ilerlediğini anlatması büyük şaşkınlığa sebep oldu. Yapılan açıklamalarda henüz reşit olmamış 18 yaşından küçük kızların ve erkeklerin örgüt içerisinde kandırıldığını ve hem Adnan Oktar'ın hem de örgütün diğer üyelerinin bu çocuklarla cinsel ilişkiye girdiklerini anlatması ise kan dondurdu. Örgütte çocukların para karşılığında ve lüks yaşam ile kandırıldığını ve kendilerinden faydalandıklarını anlattı. Ayrıca ele geçirilen belgelerde yakın zamanda af çıkacağı ve Adnan Oktar'ın ülkeyi yöneteceğine dair çeşitli iddialar dikkat çekti. 

adnan oktar çocuklara cinsel taciz şok iddialar tarkan yavaş kim