Adnan Oktar'ın Kedicikleri ile İlgili Mide Bulandırıcı Detaylar: 'Bacılar' Ve 'Cariyeler'i 'Turnike'ye Sokmuş!

TAKİP ET

Önceki gün düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Adnan Hoca ve kedicikleri ile ilgili mide bulandırıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Adnan Oktar'ın genç kızları 'bacılar ve cariyeler' adlı yapılanmayla, nasıl fuhuş batağına sürüklediği ve çektiği kasetlerle de kaçmalarını engellediği ortaya çıktı.

Önceki gün düzenlenen operasyonla gözaltına alınan Adnan Hoca ve kedicikleri ile ilgili mide bulandırıcı detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Adnan Oktar’ın genç kızları ‘bacılar ve cariyeler’ adlı yapılanmayla,  nasıl fuhuş batağına sürüklediği ve çektiği kasetlerle de kaçmalarını engellediği ortaya çıktı.

Önceki gün polis ekipleri Adnan Hoca ve örgütüne yönelik olarak çocuklara taciz eden askeri casusluk kadar 30 ayrı suçlama ile operasyon başlattı. Türkiye tarihinde ilk kez bir örgütün bu kadar çeşitli suçtan sorumlu tutulduğu soruşturma kapsamında mide bulandırıcı detaylarda ortaya çıkmaya başladı. Soruşturmanın başlaması ile birlikte 35 kişi tecavüze uğradığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Şikayette bulunanlar Arasında 2 CEO’nun kızlarının da olduğu belirtildi.

NASIL ADNAN HOCANIN KEDİCİKLERİ OLDULAR
Adnan Hoca'nın kedicikleri arasında iyi eğitim almış güzel ve zeki kızlarda yer alıyor.  En çok merak edilenler ise bu kızların nasıl olup da Adnan Hoca'nın kediciklerine dönüştüğü.  Bu sorunun yanıtı ise mağduru ifadeleri ile ortaya çıktı. Yapının tuzağına düşen kızları dehşet veren muameleler uygulandığı,  turnike sistemi ile fuhuş batağına çekildikleri ve kasetlerle şantaj yapıldığı öğrenildi.  1999 yılında tutuklanan Adnan Oktar zaten kendi ağzıyla fuhuş sistemine anlatmıştı. Tutuklanmasına ve daha sonra serbest kalmasına rağmen sistemi aynı şekilde devam etti.

LÜKS VE ŞATAFATLA KIZLARI KANDIRIYOR
Adnan Oktar'ın turnike sisteminde genç bir erkek cemaat tarafından gereken maddi destek verilerek, örgüt üyelerine marka kıyafetler ve marka araçlar verilerek genç kızları ağına düşürüyor. Erkekler genç kızlarla görüşerek onlarla evlenmek istediklerini söylüyor ve çok nazik davranıyor. Bu şekilde kızları adım adım bir tuzağın içine çekiyorlar Daha sonra ise bir süre lüks hayat içerisinde kızları kandırıyorlar.

 

adnan oktar kedicikler son dakika turnike fuhuş şantaj