Adnan Oktar'ın Doktorundan Çok Çarpıcı Açıklamalar! Oktar'ın Dikkat Çeken Fethullah Gülen Sözlerini Anlattı

TAKİP ET

Geride bıraktığımız günlerde evine yapılan baskınla gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan suç örgütü lideri Adnan Oktar'ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ndeki doktoru Psikiyatri Uzmanı Prof. Sefa Saygılı'dan oldukça çarpıcı açıklamalar geldi.

Geride bıraktığımız günlerde evine yapılan baskınla gözaltına alınan ve çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan suç örgütü lideri Adnan Oktar’ın Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ndeki doktoru Psikiyatri Uzmanı Prof. Sefa Saygılı’dan oldukça çarpıcı açıklamalar geldi.

Adnan Oktar’ın 1986 yılında gözaltına alınmasının ardından mehdi olduğunu ve Fethullah Gülen’in kendisinin yardımcısı olduğunu söylediğini iddia ettiği için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne sevk edildiği zamanlarda onu ilk muayene eden Psikiyatri Uzmanı Prof. Dr. Sefa Saygılı yaptığı açıklamalarda dikkat çekti. Saygılı, Oktar’ı 7-8 ay kadar gözlem altında tuttuğunu Oktar’ın mehdilik fikrinin o dönemde de var olduğunu, hitabetinin ve telkin gücünün kuvvetli olduğunu belirtti.

FETHULLAH YARDIMCIM DEMİŞ

Prof. Dr. Saygılı, Oktar grubunun FETÖ’nün bir başka versiyonu olduğunu belirtirken aynı yöntemi uyguladıklarını ve aynı özellikleri taşıdıklarını belirtti. Adnan Oktar’ın kendisini mehdi, Fethullah Gülen’in de onun yardımcısı olduğunu söylediğini iddia eden Saygılı, kendisini mehdi zannedenlerin en zayıf noktasının çok fazla özgüven sahibi olmaları olduğunu söyledi. Bu sebeple bu insanların her türlü rezilliği yapabildiğini aktaran Saygılı, bu insanların her türlü hataya açık olduğunu ve bu sebepten de yakalandıklarını dile getirdi.

‘ZENGİN ÇOCUKLARINI HEDEF ALIYORDU’

Açıklamalarına devam eden Saygılı, Adnan Oktar’ın zengin çocuklarını hedefine aldığını ve dini eğitimi olmayan çocukları inandırdığını belirtti. Saygılı, ‘Oktar kendisini mehdiliğe göre endekslemiştir, hedefi bu şekilde şer imparatorluğu kurmaktır.’ dedi.

 

Fethullah Gülen FETÖ Adnan Oktar Sefa Saygılı Doktor Mehdilik Oktar Babuna Kedicikler