Adnan Oktar'ın Çift Tabancalı Kedicikleri, Neler Yapmış Neler

TAKİP ET

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan Adnan Oktar'ın çift tabancalı kediciklerinin Kandilli 'deki operasyon sırasında polise Ateş açan Mert Sucu'dan tarafından poligonda silah eğitimi aldıkları Ortaya çıktı.

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan Adnan Oktar'ın çift tabancalı kediciklerinin Kandilli ’deki operasyon sırasında polise Ateş açan Mert Sucu’dan tarafından poligonda silah eğitimi aldıkları Ortaya çıktı.

Adnan Oktar ve grubuna yönelik olarak düzenlenen operasyonun ardından soruşturmada yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Çok yönlü olarak sürdürülen operasyonda düzenlenen baskınlarda 77 silah, 23 tüfek ve birçok fişek ele geçirildi. Ayrıca Adnan Oktar'ın birçok geleceğini çift silah taşıdığı ortaya çıktı.

POLİGONDA SİLAH EĞİTİMİ ALMIŞLAR
Adnan Oktar'ın kediciklerinin çift silah taşıdıkları ortaya çıkarken, Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre kediciklerin silahları kullanıp kullanmadığı merak konusu oldu. Alınan bilgilere göre kedicikler, silah kullanma ve ateş etme eğitimi aldı. Kediciklere silah eğitimi veren kişinin ise kandilli’deki villa yapılan baskında polise Ateş açan Mert Sucu olduğu öğrenildi.  Oktar'ın müridi Mert Sucu'nun kedicikleri poligonda ettiği belirlendi.

GÜVEN KAZANINCA İKİNCİ SİLAH
İddialara göre Adnan Oktar suç örgütü içerisinde silah eğitimi verilen kediciklere önce sorumluları tarafından bir silah veriliyor.  Kedicikler, örgüt içerisinde Güven kazandıktan sonra 2. silahı almaya başlıyor. Güven kazanan kedicikleri kaçmaya çalışan diğer kızları korkutmak ve caydırıcılık etkisi yaratmak için çift silah verildiği belirtildi.

adnan oktar adnan oktaroperasyonu kedicikler çift silah son dakika son dakika haberi