Adnan Oktar'ın 30 Yıldır En Yakınıydı! Örgütü Çökertecek Bilgileri Tek Tek Anlatıp Dün Tahliye Oldu

TAKİP ET

Adnan Oktar'ın 30 yıldan beri yanında olan ve en yakın isimlerden biri olduğu öğrenilen Serdar Dayanık Etkin pişmanlık yasasından faydalanarak itirafçı oldu. Yaklaşık 90 sayfalık bir ifade verdiği öğrenilen Serdar Dayanık'ın Örgütü çökertecek yeni itiraflarda bulunduğu belirtildi. Alınan ifadesinin ardından Dayanık Dün tutuklu bulunduğu İzmir Aliağa F tipi cezaevinden tahliye edildi.

Adnan Oktar suç örgütünün içerisinde bulunan ve 30 yıldır Adnan Oktar'ın yakınında olan Serdar Dayanık Dün tahliye oldu. 987 yılından bu yana Adnan Oktar yapılanması içerisinde olduğunu ve büyük miktarda maddi yardımda bulunduğunu belirten Serdar Dayanık, Örgütün bütün sırlarını bir bir anlattı. 

30 YILDIR YANINDA

Adnan Oktar'ın müridi olduğu belirtilen ve 30 yıldır yanında bulunan Serdar Dayanık yapılanmaya maddi yardımda bulunan 1000 kişilik sempatizan grubunu Yönettiğini söyledi.  bu sempatizan grubun Anadolu ve Avrupa da faaliyet gösterdiğini belirten Dayanık, Para ve sömürü kaynağı olduğunu vurguladı.

HER ŞEYİ ANLATTI

Serdar Dayanık verdiği 90 sayfalık ifadede örgüt içerisindeki cinsel istismar, turnike sistemi, yaşı küçük kız çocukları, Şantaj tehditle dolandırıcılık konularında önemli itiraflarda bulundu. İtirafçı olarak Etkin pişmanlık yasasından yararlanan dayanıp Dün İzmir Aliağa F tipi cezaevinden tahliye edildi. Serdar Dayanık’ın itirafçı olmasının ardından 3 önemli ismin daha itirafçı olmak için başvuruda bulunduğu öğrenildi.

 

adnan oktar adnan hoca adnan oktar suç örgütü serdar dayanık son dakika itirafçı