Adnan Oktar Suç Örgütünde Çözülmeler Başladı! Kadınların Bir Çoğu...

TAKİP ET

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik çarpıcı iddialar gelmeye devam ediyor. gelen son bilgilere göre örgütte 12 yıl boyunca üst düzeylerde bulunan B.A., örgütün bağış sistemine ilişkin açıklamalar yaptı. İnfak adı verilen bir bağış sistemi olduğunu söyleyen B.A., "Örgütteki birçok kadının Adnan Oktar ile imam nikahıyla evlendirildiklerini biliyorum. Bu kadınların 'kardeşler grubu'yla (örgütün erkek üyeleri) görüşmediklerini de biliyorum." ifadelerini kullandı.

Adnan Oktar suç örgütüne yönelik çarpıcı iddialar gelmeye devam ediyor.  gelen son bilgilere göre örgütte 12 yıl boyunca üst düzeylerde bulunan B.A., örgütün bağış sistemine ilişkin açıklamalar yaptı. İnfak  adı verilen bir bağış sistemi olduğunu söyleyen B.A., "Örgütteki birçok kadının Adnan Oktar ile imam nikahıyla evlendirildiklerini biliyorum. Bu kadınların 'kardeşler grubu'yla (örgütün erkek üyeleri) görüşmediklerini de biliyorum."  ifadelerini kullandı.

Adnan Oktar ve suç örgütüne yönelik olarak düzenlenen operasyon kapsamında tutuklanan 135 kişinin ilk başlarda aynı cezaevine konuldu ve bu kişilerin susturulduğu belirtilirken daha sonra örgüt üyelerinin savcılık kararıyla farklı cezaevlerine gönderilmesiyle itiraflar gelmeye başladı. itirafçı olan isimlerden olan B.A.,  uzun yıllar boyu örgüte yöneticilik yaptığını ve örgüt adına şirketler kurarak geliri elde ettiğini söyledi. örgüte kazandırılan zengin çocuklarının ailelerinin ekonomik durumuna göre yüklü miktarda boş yaptığını söyleyen B.A., bu paraya da Allah'ın hoşnutluğunu kazanma yolunda kendi emeğinden, alın terinden hak sahiplerine (muhtaçlara) vermek anlamına gelen 'infak' adının verildiğini  söyledi.

İTİRAFLAR GELMEYE DEVAM EDİYOR
Kamuoyunda Adnan Hoca olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik Temmuz ayında yapılan operasyonda gözaltına alınan 187 kişiden 135’i tutuklanmıştı.  Ayrıca örgüt içerisinde suç işlemek amacıyla örgüt kurmak, Çocuğun cinsel istismarı ve cinsel saldırı dahil olmak üzere birçok suçundan tutuklanan sanıkları da yer aldığı 235 şüphelinin mal varlıklarına el konulmuştu. Örgüt üyelerinin Etkin pişmanlıktan yararlanmak için itirafçı olmasıyla Adnan Oktar ve grubuna yönelik şok detaylar de ortaya çıkmaya devam ediyor.

'ÖRGÜTE MİLYON DOLARLAR AKTARILDI'
itirafçı olan isimlerden biri de 12 yıl boyunca en alttan en üst seviyeye kadar her kademede yer alan  B.A., oldu. ürkiye ve yurtdışında örgüt adına farklı İsimlerde şirketler kurduğunu söyleyen şahıs savcılık ifadesinden sonra cezaevinden de kendi el yazısı ile Kaleme aldığı bilgileri mahkemeye gönderdi.

 

Adnan oktar adnan oktar suç örgütü son dakika son dakika haberi itiraf itirafçı