Adnan Oktar Erdoğan'a Mektup Yazdı, 'Bir Talimata Bakar' Dedi!

TAKİP ET

Bir süredir çeşitli suçlardan dolayı tutuklu bulunan Adnan Oktar cezaevinden Cumhurbaşkanına mektup yazarak cezaevi şartları hakkında ilginç değerlendirmelerde bulundu.

Bir süre önce 'suç işlemek' 'örgüt kurmak' ve 'cinsel istismar' suçlarından yargılanarak cezaevine gönderilen Adnan Oktar çok ses getirecek bir mektup yazdı. Cezaevinde yazdığı mektubu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a göndermek istedi. Adnan Hoca lakabı ile tanınan ve ünlü olan Adnan Oktar bir süredir tutuklu bulunuyor. Avukatları aracılığı ile yazdığı mektubu Cumhurbaşkanına göndermek istediği ortaya çıktı. 

Cezaevi şartlarının kötü olduğunu ve çeşitli iyileştirmelerin yapılabileceğini dile getiren Adnan Oktar mektubunda bu konuda özel ricalarda bulundu. Bir dönem Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 4 ay boyunca kaldığı söylenen cezaevi şartlarından bile daha kötü olduğunu vurgularken kapasite fazlalığının olduğunu dile getirdi. 

'BİR TALİMATA BAKAR'

Kapasitenin çok üzerinde olması sebebiyle 40 bin kişinin yataksız kaldığını, 80 bin kişinin ise aynı yatağı paylaşmak zorunda kaldığını yazarken cezaevi içerisinde barınma, yemek, ısınma gibi temel ihtiyaçlarında karşılanmasının eksik olduğunu arka arkaya sıraladı. 

Bu süreçte yazdığı mektup ile yardım isteyen Adnan Oktar Cumhurbaşkanının istemesi halinde tüm bu sorunları kısa sürede çözebileceğini ve tek bir talimatına bakacağını belirtti. Yaptıklarıyla gündem olan Adnan Oktar kaldığı cezaevinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a ve Cumhur ittifakına çağrıda bulunmayı ihmal etmedi. Cezaevinde kalan mazlumların haklarının korunması ve eksikliklerin tamamlanması için bazı önerilerde bulundu. Gönderdiği mektup kısa sürede olay oldu. 

adnan oktar erdoğan mektup