Adnan Oktar, Askerlik Çağı Gelen "Aslanlar"ı "Biz Keriz miyiz, Ölmeye Adam mı Yok" Diyerek Vazgeçiriyormuş

TAKİP ET

Adnan Oktar operasyonunda her geçen gün yeni bir gelişme ortaya çıkıyor. Adnan Oktar'ın yanında bulunan ve aslanlar adını verdiği gençleri askerlik çağı geldiğinde askere gönderme diye ortaya çıktı. İddiaya göre Adnan Oktar at askere gitmek isteyen gençlere, 'Biz keriz miyiz ya? Ne gerek var askere gitmeye? Enayi misiniz, ölmeye başka adam mı yok?' diyor ve askerlik çağı gelenleri yurt dışına gönderiyordu.

Adnan Oktar operasyonunda her geçen gün yeni bir gelişme ortaya çıkıyor.  Adnan Oktar'ın yanında bulunan ve aslanlar adını verdiği gençleri askerlik çağı geldiğinde askere gönderme diye ortaya çıktı. İddiaya göre Adnan Oktar at askere gitmek isteyen gençlere, “Biz keriz miyiz ya? Ne gerek var askere gitmeye? Enayi misiniz, ölmeye başka adam mı yok?” diyor ve askerlik çağı gelenleri yurt dışına gönderiyordu.

Adnan Oktar Suç Örgütü elebaşı Oktar’ın yanında bulunan ve vatani görevini yapmak isteyen örgüt mensuplarına askerlik yapmamaları yönünde talimat verdiği ortaya çıktı.  Adnan Oktar soruşturması kapsamında ifade veren Ü.K., E.E., Ö.M. ve Y.S.E. isimli müştekiler,  Adnan Oktar'ın askerliğe bakış açısı konusunda önemli bilgiler verdi. Müştekiler verdikleri ifadelerde Adnan Oktar'ın askerlik yaşı gelen üyelerini yurtdışına gönderdiğini belirtti.

‘BİZ KERİZ MİYİZ YA’
Yeni Şafak gazetesinden Mustafa Sait Özkan'ın haberine göre, Adnan Oktar soruşturması kapsamında ifadeye verilen Müşterilerden Ü.K.,  ifadesinde Adnan Oktar'ın örgüt üyesi erkeklerden hiçbirinin askere gitmesini istemediğini ve askerlik çağı gelenleri de yurt dışına göndererek orada çalışıyormuş gibi gösterdiğini söyledi. Adnan Oktar'ın kendilerine, “Biz keriz miyiz ya değerli vaktimizi orada geçireceğiz? Ne gerek var askere gitmeye”  dediğini iddia eden Ü.K.  “Örgütte hiç kimse askerlik yapmamıştır. Örgüte gelmeden önce askerlik yapmış çok az kişi vardır. Beni de askerlik vaktim geldiğinde Dubai’ye yolladı ve örgüt üyesi C.Y.’nin şirketinde çalışıyormuş gibi göstertti” ifadelerini kullandı. Adnan Oktar Operasyonu ile ilgili ifade veren başka bir Müşteki Y.S.E ise  Adnan Oktar'ın kendilerini sürekli askerlikten soğuduğunu ve "Lan enayi misiniz. Siz bana burada lazımsınız" dediğini söyledi.

 

 

 

adnan oktar adnan oktar operasyonu müşteki ifadeleri son dakika