Adıyaman'da Korkunç Kaza! Diyaliz Hastalarını Taşıyan Minibüs Otomobille Çarpıştı: Çok Sayıda Yaralı Var

TAKİP ET

Adıyaman'da diyaliz hastalarını taşıdığı öğrenilen bir minibüsün otomobille çarpışması sonucunda yaşanan kazada 10'u hasta olmak üzere 11 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Adıyaman’da diyaliz hastalarını taşıdığı öğrenilen bir minibüsün otomobille çarpışması sonucunda yaşanan kazada 10’u hasta olmak üzere 11 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Olay, Adıyaman’da meydana geldi. Alınan bilgilere göre Kenan Tabakcı’nın yönetiminde olan ve diyaliz hastalarını taşıdığı öğrenilen bir minibüsün Kadir Güvenç’in yönetiminde olan bir otomobille çarpıştığı öğrenildi. 

DİYALİZ HASTALARINI TAŞIYORMUŞ

İçinde diyaliz hastalarının bulunduğu minibüs ve otomobilin çarpışması sonucunda kazada, araç içindeki diyaliz hastaları Bekir Çoban, Ali Çoban, Mustafa Büyük, Mustafa Özdemir, Fatma Vural, Mevlüt Vural, Hatice Kara, Mehmet Güneş ve Hatice Dudlu yaralanırken otomobil sürücüsü Kadir Güvenç’in de yaralandığı öğrenildi. 

YARALILARIN SAĞLIK DURUMU İYİ

Kaza sonrasında ihbar üzerine olay yerine sevk edilen ambulanslarla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların tedavi altına alındığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

 

Adıyaman Diyaliz hastaları Kaza Minibüs Otomobil 11 Yaralı Adıyamandaki kaza