Adıyaman'da Feci Olay! Demirlerin Üzerine Düşen İnşaat İşçisinin Kalçasına Yarım Metrelik Demir Saplandı

TAKİP ET

Adıyaman'da bir okulun ek binasının inşaatında çalışmakta olan Abdullah Yılmaz, dengesini kaybedince bir anda demirlerin üzerine düştü ve kalçasına yarım metre uzunluğundaki inşaat demiri saplandı. İşte detaylar…

Adıyaman’da bir okulun ek binasının inşaatında çalışmakta olan Abdullah Yılmaz, dengesini kaybedince bir anda demirlerin üzerine düştü ve kalçasına yarım metre uzunluğundaki inşaat demiri saplandı. İşte detaylar…

Adıyaman’da iş kazası az kalsın can alıyordu! Adıyaman’ın Altınşehir Mahallesi’nde ki Milli İrade Ortaokulu’nun ek binası için yapılan çalışmalar devam ediliyor. Okulun ek binasının inşaatında çalışmakta olan demir ustası Abdullah Yıldız, zeminin beton kalıplarına demir bağlamakla uğraşıyordu. Ancak o sırada her ne olduysa dengesini kaybedip düştü.

KALÇASINA SAPLANDI

Demirleri bağlarken dengesini kaybedip düşen Abdullah Yılmaz’ın ise kalçasına yarım metrelik bir demir saplandı. Yılmaz’ın o anda düştüğünü gören arkadaşları ise hemen yardımına koşarken, Yılmaz’ın kalçasına saplanan demiri hemen demir makasıyla kestiler ve durumu sağlık ekiplerine bildirdiler.

Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri ise hemen Yılmaz’a ilk müdahalesini yaptı ve ardından da ambulans ile Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürüldü. Burada ise tedavi altına alınan Yılmaz’ın sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Adıyaman Adıyaman haberleri haberler Abdullah Yılmaz Milli İrade Ortaokulu