Adıyaman'da Feci Kaza! Yolcu Minibüs Şarampole Yuvarlandı: 4 Yaralı

TAKİP ET

Adıyaman Kahta'da köyler arası yolcu taşımakta olan bir minibüsün şarampole yuvarlanması sonucunda 4 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Adıyaman Kahta’da köyler arası yolcu taşımakta olan bir minibüsün şarampole yuvarlanması sonucunda 4 kişinin yaralandığı öğrenildi. 

Feci kaza bugün öğle saatlerinde Adıyaman Kahta Kocahisar Köyü yakınlarında yaşandı. köyler arasında taşıma yapan bir minibüsün şarampole yuvarlandığı öğrenildi. 02 KD 716 plakalı yolcu minibüsünün Hüseyin Arslan yönetiminde olduğu ve minibüsün şoförü Arslan’ın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda minibüsün kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandığı bilgisi alındı. 

KAZADA 4 KİŞİ YARALANDI

Yaşanan kaza sonucunda şarampole yuvarlanan yolcu minibüsü içerisinde yer alan sürücü Hüseyin Arslan ve yolculardan Osman Yiğit, Hacer Yiğit ve Halil Kılıç’ın yaralı olarak kurtarıldığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Kahta Devlet Hastanesine kaldırılan 4 yaralının acil servis bölümünde tedavi altına alındıkları ve sağlık durumlarının iyi olduğu bilgisi verildi.

 

adıyaman yolcu yolcu minibüsü kaza şarampole yuvarlandı 4 yaralı