Adıyaman'da Feci Kaza! 2 Araç Birbirine Girdi 1 Kişi Öldü 13 Kişi Yaralandı

TAKİP ET

Adıyaman'a bağlı olan Gölbaşı ilçesinde feci bir kaza yaşandı. iki aracın kafa kafaya birbirine girdiği feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken 13 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Adıyaman’a bağlı olan Gölbaşı ilçesinde feci bir kaza yaşandı. iki aracın kafa kafaya birbirine girdiği feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken 13 kişinin yaralandığı öğrenildi.

Adıyaman Gölbaşı ilçesinde iki aracın kafa kafaya çarpıştığı feci kazada 1 kişi hayatını kaybederken 13 kişi yaralandı. Gölbaşı ilçesinde sollama yapmak isterken karşıdan gelen araçla kafa kafaya çarpışan otomobil sürücüsü Yakup Gülbeyaz hayatını kaybetti. Feci kaza sonucunda 13 kişinin de yaralandığı bilgisi alındı. 

SOLLAMA YAPMAYA ÇALIŞIRKEN HAYATINI KAYBETTİ

Yaşanan feci kaza, gece saatlerinde Gölbaşı-Pazarcık karayolunun 15’inci kilometresinde meydana geldi. Gölbaşı’ndan Pazarcık mevkiine ilerlemekte olan Yakup Gülbeyaz yönetiminde olan 38 AU 090 plakalı bir araç önünde ilerlemekte olan aracı sollamak isterken karşı yönden gelen Mehmet Kara’nın yönetimindeki 33 E 7471 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştı. Yaşanan feci kaza sonucunda sollama yapmak isteyen otomobil sürücüsü Yakup Gülbeyaz olay yerinde yaşamını yitirdi. Karşı yönden gelmekte olan diğer sürücü Mehmet Kara ve araçların içinde bulunan Ramazan Sarı, Elif Kara, Ceylin Su Kara, Leyla Sarı, Oruç Sarı, Yakup Şokküçük, Mikail Sarı, Gülheyer Gülbeyaz, Ömer Gülbeyaz, Ömer Gülbeyaz, Arzu Gülbeyaz, Neslihan Gülbeyaz ve Zeynep Gülbeyaz’ın yaralandığı öğrenildi. Kazayı gören vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları ambulanslara alarak Gölbaşı Hastanesine sevk etti. Kazada yaşamını yitiren Yakup Gülbeyaz’ın cesedi ise otopsi yapılmak için Gölbaşı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

adıyaman kaza feci trafik kazası gölbaşında kaza 1 kişi öldü 13 kişi yaralandı