Adıyaman'da Bir Mahalle Ayakta! Ölümlü Kaza Sonucunda Mahalleli Yola Etten Duvar Ördü

TAKİP ET

Adıyaman'da 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza sonucunda mahallelinin yolu trafiğe kapattığı öğrenildi.

Adıyaman’da 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan kaza sonucunda mahallelinin yolu trafiğe kapattığı öğrenildi.

Kazanın yaşandığı, Yunus Emre Mahallesi Atatürk Bulvarı üzerinde Kahta yönüne gitmekte olan ve plakasız olduğu öğrenilen bir motosiklete plakası ve sürücüsü henüz belirlenemeyen bir otomobil çarptı ve ardından arkasına bile bakmadan kayıplara karıştı. Yaşanan feci kaza sonucunda devrilen otomobilin sürücüsü Yaşar Çetinkaya ise olay yerinde hayatını kaybetti. Motosiklet sürücüsünün yanında bulunan Hamza Karakuş’un ise ağır şekilde yaralandığı öğrenildi. Ağır yaralı olan Hamza Karakuş, olay yerine çağırılan ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Kazada hayatını kaybeden araç sürücüsü Çetinkaya’nın cesedi ise otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

MAHALLELİ YOLU KAPATTI

Kazanın yaşandığı bulvarda sık sık kazaların meydana geldiğini belirten mahalle sakinleri ise kazanın yaşandığı saatlerde yolu trafiğe kapatarak eylem yaptı. Olay yerine takviye polis ekipleri sevk edilirken olay yerine gelen polis ekipleri ve mahalleli arasında tartışma çıktı. Karşılıklı büyüyen tartışma sonrasında olay yerine Çevik Kuvvet ve Özel Harekat polisleri sevk edildi.

MAHALLELİYİ VALİ İKNA ETTİ

Polis olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alırken Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı olayı haber alır almaz mahalleye gelerek vatandaşları sakinleştirdi. Olay yerine gelen Vali Kalkancı, mahalleliye sorunun en kısa sürede çözüleceğinin sözünü vererek trafiğe kapatılan yolu açtı. Polis ekipleri motosiklete çarpıp kaçan otomobil sürücüsünü bulmak için çalışma başlattı.

 

adıyaman mahalle mahalle sakinleri trafik yol yolu kapattı ölümlü kaza motosiklet otomobil 1 ölü