Adıyaman'da Bayram Faciası: Elini Kıyma Makinesine Kaptıran Genç Kızın Tüm Parmakları Koptu

TAKİP ET

Kurban Bayramında trafik kazaları ve kasap kazalarının yanı sıra evlerdeki kıyma makineleri kazaları da can yakıyor.

Kurban Bayramında trafik kazaları ve kasap kazalarının yanı sıra evlerdeki kıyma makineleri kazaları da can yakıyor.

Bayramın ikinci gününde ikisi çocuk olmak üzere üç kişinin ellerini kıyma makinesine kaptırmasının ardından bayramın üçüncü gününde aynı vaka Adıyaman’da meydana geldi. Ellerini kıyma makinesine kaptıran bir genç kızın parmaklarının koptuğu öğrenildi.

Bu sene Kurban Bayramında ellerini kıyma makinesine kaptıran kişilerin sayısı oldukça fazla oldu. Kasapların kazaları, bayram trafiğinin yoğunluğundan kaynaklanan trafik kazalarının ardından kıyma makinesine kaptırılan el haberleri de oldukça fazla oldu. Bu vakanın yaşandığı son adres ise Adıyaman oldu. 

ET ÇEKMEK İSTERKEN ELİNİ MAKİNEYE KAPTIRDI

Olay, Adıyaman Yeşilyurt Mahallesinde öğleden sonra meydana geldi. Serap Ö. isimli bir genç kızın et çekmek isterken elini kıyma makinesine kaptırdığı öğrenildi. Genç kızın elini kaptırmasının ardından attığı acı çığlıkları duyan vatandaşlar hemen sağlık ekiplerine durumu haber verdi. Olay yerine çağırılan itfaiye ve sağlık ekipleri genç kızın kıyma makinesine sıkışan elini 10 dakika içerisinde çıkarttı. Sağlık ekipleri talihsiz kızın ilk müdahalesini olay yerinde yaptı. 

GENÇ KIZIN PARMAKLARI KOPTU

Olay yerinden ambulansla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan genç kız acil serviste tedavi altına alındı. Genç kızın parmaklarını kaybettiği bilgisi alındı.

 

adıyaman kurban bayramı facia kıyma makinesi genç kız parmakları koptu