Adıyaman'da, sel sularına kapılan anne ve kızının arama çalışmaları sürüyor

TAKİP ET

Bakan Karaismailoğlu, sel felaketinin meydana geldiği Adıyaman'ın Tut ilçesinde akıntıya kapılarak kaybolan 2 vatandaşımızın bulunmasına yönelik arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği bilgisini paylaştı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, sel felaketinin meydana geldiği Adıyaman’ın Tut ilçesinde akıntıya kapılarak kaybolan 2 vatandaşımızın bulunmasına yönelik arama kurtarma çalışmalarının halen devam ettiği bilgisini paylaştı.

‘İNŞALLAH EN KISA ZAMANDA VATANDAŞLARIMIZA ULAŞMAYI ÜMİT EDİYORUZ’

Adıyaman'da katıldığı bir toplantıda açıklamalarda bulunan Bakan Karaismailoğlu, bölgede senelerdir görülmemiş yoğunlukla meydana gelen yağış sebebiyle Tut ilçesinde 2 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği ve kayıp 2 kişinin bulunması için çalışmalara titizlikle sürdürmeye devam ettiklerini ifade ederek, "AFAD ekiplerimiz, jandarmamız, polisimiz, sağlıkçılarımız, itfaiyecilerimizden oluşan 522 personel ile ilk andan itibaren; 73 araç, 18 bot, 63 pompa ve 31 dalgıç ile arama kurtarma, tahliye ve nakil gibi gerekli çalışmalarımızı yapıyoruz. İnşallah en kısa zamanda vatandaşlarımıza ulaşmayı ümit ediyoruz" şeklinde konuştu.

Adıyaman sel anne-kız