Adıyaman'da 4 aydır aranan gencin cesedi ağaca asılı halde bulundu

TAKİP ET

Adıyaman'ın Besni ilçesinde, 4 ay önce evden ayrılarak işe gideceğini söyleyen Sait Sağır'ın kaybolmasıyla ilgili üzücü bir gelişme yaşandı. Erdemoğlu Mahallesi'nde yaşayan Sağır, 9 Mart sabahı ekmek fırınına gitmek üzere evden çıktı. Ancak akşam saatlerinde hala geri dönmeyen Sağır'ı ailesi endişeyle aramaya başladı.

Kayıp başvurusunda bulunan aile, güvenlik güçlerinden yardım istedi. İlçe merkezi ve köylerde geniş çaplı arama çalışmaları başlatıldı, ancak Sağır'a ulaşılamadı.

Dün akşam saatlerinde Süphane bölgesinde koyun otlatan bir çoban, ağaca asılı bir ceset gördü ve hemen durumu jandarmaya bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, elleri arkadan bağlı bir şekilde asılı duran cesedin, Sait Sağır'a ait olduğunu tespit etti. Yapılan inceleme sonrasında Sağır'ın cansız bedeni otopsi için morga götürüldü.

Hastaneye gelen Sağır'ın yakınları, bu acı haberi alır almaz gözyaşlarına boğuldu. Güvenlik güçleri, Sağır'ın ölüm nedenini belirlemek için detaylı bir çalışma başlattı.

Bu üzücü olay, bölgede derin bir üzüntü ve endişe yaratırken, Sağır'ın ölümünün ardındaki sır perdesi henüz aydınlatılmamış durumda. Olayın detayları ve ölüm nedeniyle ilgili soruşturma devam ediyor.

Adıyaman ölüm haberi kayıp genç