Adapazarı'nda Yürek Yakan Olay! Zabıtanın Ihlamurlarına El Koyduğu 80 Yaşındaki Adam Yol Kenarında Hüngür Hüngür Ağladı

TAKİP ET

Adapazarı'nda yere kurduğu tezgahta ıhlamur satmakta olan 80 yaşındaki adamın ıhlamurlarına zabıta tarafından el konuldu. Ihlamurlarına müdahale edilen yaşlı adam olay sonrasında gözyaşlarına boğuldu.

Adapazarı’nda yere kurduğu tezgahta ıhlamur satmakta olan 80 yaşındaki adamın ıhlamurlarına zabıta tarafından el konuldu. Ihlamurlarına müdahale edilen yaşlı adam olay sonrasında gözyaşlarına boğuldu.

VATANDAŞLAR SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

80 yaşındaki adam ekmek parası olan ıhlamurlarına zabıta tarafından müdahale edilince sinir krizi geçirerek ağlamaya başladı. Olaya şahit olan vatandaşlar yaşlı adamı sakinleştirmeye çalıştı.

‘ONLAR ÇOCUKLARIMIN RIZKIYDI’

Yaşlı adamın ıhlamur sattığı bölgede devriye gezen zabıta ekipleri o bölgede satış yapmanın yasak olduğunu söyleyerek 80 yaşındaki adamın ıhlamur dolu poşetlerine el koydu. Ihlamurlarına zabıta tarafından el konulan yaşlı adam cadde kenarında bulunan bir pasaja oturarak sinir krizi geçirdi ve ağlamaya başladı. Gözyaşlarına boğulan yaşlı amcanın ‘Onlar çocuklarımın rızkıydı’ sözleri ise yürek yaktı. Adamı teselli eden vatandaşlar bir taraftan da zabıta ekiplerine tepki gösterdi. 

 

adapazarı yaşlı adam ıhlamur tezgah zabıta el koydu sinir krizi