Adanalı berberden terlikli masaj! Müşteri 'Beni döver misiniz?' dedi

TAKİP ET

Adana'da yaşayan bir berber, müşterisinin 'terlikli masaj talep etmesi üzerine işlerini ikiye katladı. Berberin terlikli masajı diğer müşterileri de çekti. En son Almanya'da yaşayan bir vatandaş tıraş olmaya ve masaj yaptırmak için Adana'ya bu berbere geldi.

Seyhan ilçesinin bağlı Dağlıoğlu Mahallesi'nde berber olan Ercan Ocaklı, bir müşterisinin kendisinden kafasına “anne terliğiyle” vurup masaj yapmasını istedi.

Ocaklı, ilkte bu masajı yapmak istemedi fakat müşterinin ağır ısrarları sonucunda terlikle masaj yapmayı kabul etti. Berberin “anne terlikli” masajının ünü yurtdışına kadar ulaştı, Almanya’da yaşayan biri bu masajı yaptırmak için Almanya’dan Adana’ya geldi.

‘ADAM BAYAĞI BİR TERAPİYE GİRDİ VE STRES ATTIĞINI SÖYLEDİ’

Müşterilerinin önce saçını köpükleyen ve ardından terlik ile vuran berber Ocaklı, “Müşterimiz geldi ve bizden özel bir isteği oldu. Beni döver misiniz dedi, çok şaşırdık bu istek karşısında. Daha sonra uygulamaya başladık ve gerçekten adam rahatlamaya başladı. Adam bayağı bir terapiye girdi ve stres attığını söyledi. Bu olay benim de hoşuma gitti çünkü vurdukça ben de stres atmaya başladım. Bunu gören diğer arkadaşlar da istemeye başladı. Arkadaşımız zaten Almanya’dan geldi, orada bu tarz şeyler yokmuş; biz de kendisine uyguladık. Terliği kafayı incitmediği için tercih ettik. Kalkıp odun kullanamayız ama terlik olduğu zaman incitmiyor. Bu masajı görenlerden çok fazla talep var” şeklinde konuştu.

‘YURTDIŞINDAN BUNUN İÇİN GELMEDİM AMA GELMİŞKEN DE DAYAĞIMIZI DA YİYİP GİDİYORUZ’

Berberin müşterilerinden biri olan Burhan Çoban ise, “Başka platformlarda görmüştüm ve ben de denemek istedim. Vücuda iyi geldiğini duydum ve o şekilde yaptırdım, gerçekten de rahatlama oldu. Aslında yurtdışından bunun için gelmedim ama gelmişken de dayağımızı da yiyip gidiyoruz” dedi.

Adana recia berber anne terliği