Adana'daki Çocuk Damat Cinayetinde Şok Eden Detaylar Ortaya Çıktı! Eşinin Başında Sigara İçerek Ölmesini Beklemiş

TAKİP ET

Adana'da henüz çocuk yaşta damat olan İsa Arıç'ı öldüren resmi nikahsız eşi ve onun sevgilisi gencin ölmesini beklerken başında birlikte sigara içtikleri ve ölmesini bekledikleri ortaya çıktı. Nikahı olmayan cani eşin üzeri kan olan sevgilisine eşinin gömleğini verdiği bilgileri alındı

Adana’da henüz çocuk yaşta damat olan İsa Arıç’ı öldüren resmi nikahsız eşi ve onun sevgilisi gencin ölmesini beklerken başında birlikte sigara içtikleri ve ölmesini bekledikleri ortaya çıktı. Nikahı olmayan cani eşin üzeri kan olan sevgilisine eşinin gömleğini verdiği bilgileri alındı.

Olay, 29 Nisan Cumartesi günü Adana Sarıçam ilçesinde yaşandı. henüz 17 yaşında olan İsa Arıç’ı resmi nikahsız evlendiği eşi 18 yaşındaki Z.K yatak odasında kanlar içinde yatarken buldu. Z.K’nın attığı feryat çığlıklarının ardından İsa Arıç’ın karşı dairede oturan babası Musa Arıç ve annesi İclal Arıç hemen eve geldi. Ambulansın gelmesi ile Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan İsa Arıç’ın yaşamını yitirdiği öğrenildi.

NİKAHSIZ EŞTEN ŞÜPHEYE DÜŞÜREN İFADELER

İsa Arıç’ın nikahsız eşi Z.K emniyetteki sorgusunda çelişkili ifadelerde bulundu. İlk önce kocasının bıçakla intihar ettiğini söyleyen kadın daha sonra yatak odasında yanında olmasına rağmen olayın nasıl gerçekleştiğini görmediğini belirtti.

GELİN VE SEVGİLİSİ TUTUKLANDI

Yapılan sorguda çelişki ifadelerde bulunan Z.K polisin baskı yapması üzerine eve gelen 17 yaşındaki İ.D’nin kocasını öldürdüğünü itiraf etti. İlk önce eve gelen D.K’nin hırsız olduğunu söyleyen Z.K polisin buna da inanmaması üzerine bir gönül ilişkisi olduğunu İ.D’nin bu yüzden kocasını öldürdüğünü itiraf etti. Bu itiraf üzerine polis gelin ve katil zanlısı İ.D’yi adliyeye sevk etti. Zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

EŞİNİN BAŞINDA SEVGİLİSİ İLE SİGARA İÇEREK ÖLMESİNİ BEKLEMİŞ

O gece gelinin feryadı üzerine eve gelen ve yatak odasına girdiklerinde oğullarını kanlar içinde gördüklerini söyleyen baba Arıç, “Raporlar hastaneye gelmeden bir saat önce öldüğü yönünde. Gelinin sevgilisi, oğlumu bıçaklayıp yaralamış. Başında birlikte sigara içerek ölmesini beklemişler. Aynı odada fotoğraf bile çektirmişler.” ifadelerinde bulundu.

 

adana çocuk damat cinayeti çocuk damat cinayetinde şok eden detaylar