Adana'da Yüzü Kapalı Kadın, Polis Ekiplerini Alarma Geçirdi

TAKİP ET

Adana'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının Ardından tören alanı güzergahında fark edilen ve polisin ifade etmesine rağmen yüzünü açmayan kadın paniğe neden oldu.

Adana'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamalarının Ardından tören alanı güzergahında fark edilen ve polisin ifade etmesine rağmen yüzünü açmayan kadın paniğe neden oldu.

Adana'da 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın kutlandığı Uğur Mumcu Meydanı yönüne törende alımı sırasında yüzü Şalla kapalı bir kadının gittiği ihbarı üzerine polis ekipleri harekete geçti. Kısa süre sonunda polis kadını bulup kimlik sorgusu yaptı ve yüzünü açmak istedi.  Fakat kadının yanında kimliği bulunmaması gibi yüzünü açmayı da reddetti. Bunun üzerine olay yerine terör ekipleri çağırıldı. Canlı bomba olma ihtimaline karşı kadınlık bir Duvar kenarında tutuldu. Kadının etrafında polisler uzun namlulu silahlarla güvenlik önlemi aldı. Bu sırada kadının yanına hiç kimse Yaklaştırılmazken polisler sürekli kadının yüzünü Açması için iyi fazla bulundu. Fakat buna rağmen kadın yüzünü açmayı kabul etmedi.  Bu sırada görüntü almaya çalışan gazetecilere ağıza alınmayacak küfürler eden kadın nedeniyle olay yerine çok sayıda zırhlı ekip sevk edildi. Daha sonra olay yerine bir kadın polis gelerek kontrollü olarak kadının üzerinde inceleme yaptı. Kadın bu polise de yüzünü açmayacağını söyleyerek burada herkesin bulunduğunu ve yüzünü açmayacağını dile getirdi. Daha sonra kadın polis kadını polis aracına bindirerek karakola götürdü. Yapılan İncelemeden sonra kadının neden yüzünü açmadı ve bir terör örgütü ile bağlantısı olup olmadığı ortaya çıkacak.

 

adana yüzü kapalı kadın panik terör zafer bayramı kutlama