Adana'da Yürek Yakan Olay! İzne Gelen Asker Arkadaşı Tarafından Vurularak Öldürüldü

TAKİP ET

Adana Kozan ilçesinde acı bir olay yaşandı. Henüz 22 yaşında olan ve askerden memleketine izne gelen Uzman çavuş Mustafa Kara'nın aralarında tartışma yaşandığı iddia edilen arkadaşı E.Ö tarafından silahla vurularak öldürüldüğü öğrenildi.

Adana Kozan ilçesinde acı bir olay yaşandı. Henüz 22 yaşında olan ve askerden memleketine izne gelen Uzman çavuş Mustafa Kara’nın aralarında tartışma yaşandığı iddia edilen arkadaşı E.Ö tarafından silahla vurularak öldürüldüğü öğrenildi.

Olay, dün gece saatlerinde saat 01.00’ı gösterdiği sıralarda meydana geldi. Adana Kozan ilçesi Feke karayolunda meydana geldiği öğrenilen olayda, 22 yaşında 2 yıllık Uzman çavuş olan ve memleketine izne geldiği öğrenilen Mustafa Kara’nın aralarında E.Ö’nünde yer aldığı 5 arkadaşı ile beraber gece saatlerinde bir yol kenarında oturarak sohbet etmeye başladıkları öğrenildi. Dehşet olay ise burada yaşandı.

ARALARINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Olayla ilgili alınan bilgilere göre, izne gelen Uzman Çavuş Mustafa Kara ve yanındaki arkadaşı E.Ö arasında henüz sebebi belirlenemeyen bir tartışma çıktı. Çıkan tartışmanın giderek büyümesi üzerine E.Ö’nün üstünde bulunan tabancayla Mustafa Kara’ya ateş açtığı ve olay yerinden hızla uzaklaştığı öğrenildi.
Uzman çavuş Mustafa Kara’yı vuran E.Ö olay yerinden kaçarken orada bulunan diğer 3 arkadaş kanlar içinde yere yığılan Mustafa Kara için sağlık ekipleri ve polis ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine gelen ekiplerin yaptığı incelemeler sonucunda Uzman çavuş Mustafa Kara’nın olay yerinde can verdiği belirlendi. henüz 22 yaşında ve 2 yıllık Uzman çavuş olan Kara, memleketi Kozan’a izne gelmişti.

 

Adana Kozan İzne gelen askerin vurulması Uzman Çavuş Mustafa Kara Arkadaşı tarafından vuruldu