Adana'da Utanç Veren Olay! 3 Kişi Otobüsteki Engelli Genci Öldüresiye Dövdü, Kimse Kılını Kıpırdatmadı

TAKİP ET

Adana'da bir yolcu minibüsünde konuşma engelli bir genç 3 kişi tarafından öldüresiye dövüldü. Minibüsün güvenlik kamerasına yansıyan feci anlar sosyal medyada da hızla yayıldı.

Adana’da bir yolcu minibüsünde konuşma engelli bir genç 3 kişi tarafından öldüresiye dövüldü. Minibüsün güvenlik kamerasına yansıyan feci anlar sosyal medyada da hızla yayıldı.

Adana’da evine gitmek için bindiği yolcu minibüsünde 3 kişi tarafından feci şekilde dövülen konuşma engelli bir gencin dövüldüğü anlar minibüsün güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. 

ACIMADAN DÖVDÜLER

Alınan bilgilere göre olay, 11 Ocak 2018 Çarşamba günü Adana Seyhan ilçesi Reşatbey Mahallesi’nde yaşandı. Evine gitmek üzere bir yolcu minibüsüne binen konuşma engelli bir gencin nedeni henüz belirlenemeyen bir şekilde minibüste bulunan 3 kişi ile tartışma yaşadı. Çıkan tartışmanın büyümesi sonucunda minibüsteki 3 şahıs konuşma engelli genci öldüresiye dövdü. Yumruk ve tekmelerin havada uçuştuğu feci anlar minibüsün güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

DİĞER YOLCULAR KAVGAYA TEPKİSİZ KALDI

Minibüste yaşanan dehşet veren olayda, engelli genci döven 3 şahsın yanı sıra kavga anında hiçbir tepki göstermeyen diğer yolcularda büyük tepki aldı. Sosyal medyada hızla yayılan engelli gencin 3 şahıs tarafından feci şekilde dövülme anları binlerce kişi tarafından paylaşılarak büyük tepki çekerken minibüste engelli genç dövülürken olaya tepkisiz kalan diğer yolcularda eleştiri yağmuruna tutuldu. Engelli genç olay ardından hemen polise giderek kendisini döven 3 şahıstan şikayetçi olurken polis ekiplerinin saldırganları yakalamak için harekete geçtiği öğrenildi.

 

Adana Adana haberleri Engelli genç Minibüste dövülen engelli genç