Adana'da Tacizci Skandalı! 11 Yaşındaki Kızı Taciz Etti, Dayak Yiyeceğini Anlayınca İntihara Kalkıştı

TAKİP ET

Adana'da henüz 11 yaşında olan bir kıza cinsel istismarda bulunan ve 51 yaşında olan Demirel A. dayak yiyeceğini anlayınca karnına sapladığı bıçakla intihara kalkıştı.

Adana’da henüz 11 yaşında olan bir kıza cinsel istismarda bulunan ve 51 yaşında olan Demirel A. dayak yiyeceğini anlayınca karnına sapladığı bıçakla intihara kalkıştı.

Adana’da 51 yaşında olduğu öğrenilen Demirel A.’nın henüz 11 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu öğrenildi. 11 yaşındaki küçük kıza istismarda bulunduğu öğrenilen sapığı komşuların fark etmesi ile dayak yiyeceğini anlayan adam intihar etmek istedi.

ÇOCUK BAĞIRDI, SAPIK KAÇTI

Olay, Adana Merkez Yüreğir ilçesine bağlı olan Havutlu Mahallesinde yaşandı. Gelen bilgilere göre, 51 yaşında olan ve bir fırına ait ekmek taşıyan arabanın şoförlüğünü yapmakta olan Demirel A. isimli şahsın ismi verilmeyen 11 yaşındaki kız çocuğuna evinin hemen yakınlarında bulunan portakal bahçesinde cinsel istismara kalkıştığı ve küçük kızın çığlık atması üzerine olay yerinden hızla kaçtığı öğrenildi. 

DAYAK YEMEKTEN KORKUNCA KARNINA BIÇAK SAPLADI

Olay yerinden kaçan Demirel A. saat akşamı gösterdiğinde evine döndü ve ailesiyle tartışma yaşadı. Olayın hızla duyulduğunu anlayan sapık, komşulardan da tepki görünce dayak yemekten korktuğu için eline aldığı bıçağı karnına sapladı. 

MAHALLELİ LİNÇ ETMEK İSTEDİ

Demirel A.’nın karnına bıçak saplamasının ardından polis ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen polis ekipleri aşırı kan kaybeden adamı hastaneye götürmek istedi ancak adam elindeki bıçağı inatla boğazına götürerek polislerin olay yerinde gitmesini istedi. Olayı duyan ve öfkelenen mahalle sakinleri de Demirel A.’nın evinin etrafında toplanarak sapığın kendilerine verilmesini istedi. Uzun bir mücadele sonucunda Demirel A.’nın elinde tuttuğu bıçağı almayı başaran polis ekipleri daha sonra yaralı adamı Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesine götürdü. Hastanede tedavi altına alınan Demirel A.’nın sağlık durumunun ağır olduğu öğrenilirken, cinsel istismara uğrayan 11 yaşındaki kız çocuğunun ise devlet tarafından koruma altına alındığı belirtildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

adana 11 yaşındaki kız taciz cinsel istismar dayak mahalleli intihara kalıştı bıçak karnına sapladı 51 yaşındaki adam