Adana'da Skandal Olay! Kabindeki Çıplak Kadının Görüntülerini Çeken Müzisyenin Yaptığı Savunma Şok Etti

TAKİP ET

Adana'da yer alan bir mağazada soyunma kabininin içindeki çıplak kadının görüntülerini çeken sapık yaptığı savunmayla pes dedirtti. 'Bilinçli yapmadım, çok pişmanım' diyen sapık 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Adana’da yer alan bir mağazada soyunma kabininin içindeki çıplak kadının görüntülerini çeken sapık yaptığı savunmayla pes dedirtti. ‘Bilinçli yapmadım, çok pişmanım’ diyen sapık 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, Adana’da yer alan bir mağazada yaşandı. Alınan bilgilere göre, soyunma kabinindeki çıplak kadının uygunsuz görüntülerini cep telefonu kamerasına kaydeden şahıs 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

UYGUNSUZ GÖRÜNTÜLERİ CEP TELEFONUYLA KAYDETTİ

Alper Y. ismindeki şahıs, 28 Ağustos 2017 tarihinde bir mağazada alış veriş yapmakta olan bir kadının soyunma kabinindeki uygunsuz görüntülerini cep telefonuyla çekmiş ve olayın ortaya çıkmasının ardından 44 yaşındaki müzisyen çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz olarak yargılanmıştı.

‘BİLİNÇLİ YAPMADIM’

Çıkarıldığı mahkemede yeniden savunma yapan Alper Y. isimli müzisyen, aile sorunları olduğunu ve zor zamanlardan geçtiğini bu zamanlarda da bir arkadaşının verdiği ilaçları kullandığını söyledi. Aldığı hapın etkisiyle görüntüleri çektiğini iddia eden Alper Y., olayı bilinçli olarak yapmadığını ve çok pişman olduğunu söyledi. 

ÖZEL HAYATIN GİZLİLİĞİNİ İHLALA SUÇUNDAN HAPİS CEZASI

Sanığın verdiği ifade sonrasında mahkeme hakimi kararını açıkladı ve 44 yaşındaki sanık Alper Y.’ye, ‘Özel hayatın gizliliğini ihlal’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezası verildi. Sanığın tekrar suç işlemeyeceğine dair olumlu kanaat oluşmamasından dolayı cezada indirim uygulanmadığı öğrenildi.

 

Adana Müzisyen Çıplak fotoğraf Görüntü Savunma Gizli çekim