Adana'da Şaşkına Çeviren İntihar! Odasına Düzenek Kurarak Öz Annesine Kendisini Öldürttü

TAKİP ET

Adana'da yaşanan intihar olayı akıllara durgunluk verdi. 6 aydır psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 26 yaşındaki Emre Görür'ün misina ve pompalı tüfekle düzenek kurarak öz annesine kendisini öldürttüğü öğrenildi. Emre Görür'ün odasının kapısını açan anne tüfeğin ateş almasıyla büyük bir şok yaşadı.

Adana’da yaşanan intihar olayı akıllara durgunluk verdi. 6 aydır psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen 26 yaşındaki Emre Görür’ün misina ve pompalı tüfekle düzenek kurarak öz annesine kendisini öldürttüğü öğrenildi. Emre Görür’ün odasının kapısını açan anne tüfeğin ateş almasıyla büyük bir şok yaşadı. 

Olay, Adana’da sabah saatlerinde meydana geldi. 26 yaşında olduğu öğrenilen Emre Görür’ün yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle İstanbul’da fizyoterapi eğitimi gördüğü daha sonrada Adana’da yaşayan ailesinin yanınsa döndüğü öğrenildi. Evinde bunalıma girdiği öğrenilen gencin odasına kurduğu düzenekle öz annesine kendisini öldürttüğü belirtildi.

İNTİHAR PLANI YAPARAK DÜZENEK KURDU

26 yaşındaki gencin odasına kurduğu misina ve pompalı tüfekli düzenek kapı kolunun indirilmesiyle birlikte patlayacaktı. Düzeneği kuran genç namluyu kafasına dayadı ve annesinin odasına girmek istemesiyle düzenek harekete geçti. Anne kapı kolunu indirir indirmez tüfeğin tetiği aşağı düştü ve tüfek ateş aldı. Tüfeğin ateş almasıyla başına gelen saçmalar sonucunda hayatını kaybeden Emre Görür annesine de büyük bir şok yaşattı. 

İNTİHAR NEDENİ NE?

İntihar sonrasında olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin gencin sosyal medya hesaplarını da incelediği ve Facebook hesabında bulunan fotoğraflarda oldukça mutlu olduğu görüldü. Ancak Görür’ün sevgilisi olan G.G’nin kendisini takip etmemesi dikkat çekerken gencin hayatına ayrılık acısı yüzünden son verdiği konusu üzerinde duruluyor.

 

Adana Genç Emre Görür Pompalı Tüfek Misina Düzenek İntihar Annesine kendisini öldürttü