Adana'da Platonik Aşk Dehşeti!

TAKİP ET

Adana'da genç bir kadın, Aşkına karşılık vermediği bir genç tarafından şırıngayla hayvanları belirtmeye yarayan ilacın kendisine enjekte edilip bıçaklandıktan sonra araçtan atlayarak kurtulduğunu iptal etti.

Adana Merkez Çukurova ilçesine bağlı Toros Mahallesi'nde 1 Mart günü gelip meydana gelen olayda Hayal Park yakınında baygın bulunan bir kadını görünce vatandaşlar sağlık üzerine haber verdi. Sağlık ekipleri olay yerine gelerek genç kadını ambulansla Seyhan Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Sağlık görevlileri olayı Polise haber verirken hastaneye kaldırılan kocanın isminin H.K. (28) olduğu öğrenildi. Genç kadına verdiği ifadede kendisine aşık olan H.G.'nin (29) kendisini arayarak konuşmak istediğini söyledi ve "Bende onunla konuşmak için arabasına bindim. Bir ara H.G. hayvan barınağına gitti oradan bir şeyler aldı. Daha sonra tekrar otomobile geldi. Benimle sevgili olmak istediğini söyledi bende olmayacağımı söyleyince şırıngayı çıkartıp bana batırıp enjekte etti sonrada beni bıçakladı. Ben de korkup panikle kendimi otomobilden attım. Daha sonra gözümü hastanede açtım. Bana şırınga ile hayvanları bayıltmaya yarayan ilaçtan enjekte ettiğini düşünüyorum"  ifadelerini kullandı. 

Genç kadının olayla ilgili olarak şikayetçi olduğu ve polisin saldırganı yakalamak için çalışma başlattı öğrenildi. Saldırgan kısa süre sonra yakalandı ve polise verdiği ifadede, “Ben kimseye şırıngayla ilaç vurmadım. İlacı H.K. önce bana vurdu sonra kendine vurdu" dediği öne sürüldü. Zanlının aracında arama yapan polis ekipleri şırıngayı buldu. Emniyete ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edilen zanlı tutuklandı.
Hastanede yoğun bakımda 6 gün tedavi edilen genç kadın ise taburcu edildi.

 

son dakika adana platonik aşk son dakika haberi