Adana'da Pes Dedirten Olay! Kızını Hastaneye Götüren Anneye Tecavüz Ettiler

TAKİP ET

Adana'da kızını hastaneye götürdükten sonra evine dönmek üzere olan anne B.B, zorla bir araca bindirilerek ıssız bir yere götürüldüğünü ve burada Murat C.'nin tecavüzüne uğradığını iddia etti. Olay sonrası sağlık kontrolü için getirildiği Adli Tıp'ta bayılan kadının acilen ambulansla hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Adana’da kızını hastaneye götürdükten sonra evine dönmek üzere olan anne B.B, zorla bir araca bindirilerek ıssız bir yere götürüldüğünü ve burada Murat C.’nin tecavüzüne uğradığını iddia etti. Olay sonrası sağlık kontrolü için getirildiği Adli Tıp’ta bayılan kadının acilen ambulansla hastaneye götürüldüğü öğrenildi.

Adana Seyhan ilçesinde meydana gelen olay herkesi şaşkına çevirdi. Alınan bilgilere göre, 18 yaşında olan kızı G.B’yi hastaneye götürdüğü öğrenilen B.B isimli kadına hastaneden dönüş yolunda bir arabayla yolu kesilerek zorla araca bindirildi. Araçla ıssız bir yere götürüldüğü ve kendisine silah çekildiği iddia edilen B.B’nin burada araç içinde tecavüze uğradığı öne sürüldü. 

TECAVÜZE UĞRAYAN KADIN HASTANEYE KALDIRILDI

Çığlık çığlığa kalan talihsiz kadının sesini kimse duymazken olay sonrası evine dönen kadının olayı olayı ailesine bildirdiği öğrenildi. Polise giden ve ifadesi sonrası sağlık raporu için Adli Tıp’a gittiği sıralarda burada fenalaşarak bayıldı. Ambulansla acilen hastaneye kaldırılan kadının hastanede tedavi altına alındı. Kadının sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşılırken kadını zorla arabaya bindirerek silah çektiği iddia edilen ve ıssız bir yere götürerek tecavüz ettiği öne sürülen Murat C. isimli şüphelinin polis ekiplerinin çalışmasıyla yakalandığı ve ifadesi sonrasında çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiği öğrenildi. Talihsiz anne B.B’nin hastanede tedavi altında tutulduğu ve sakinleştirildiği öğrenildi.

 

Tecavüz Tecavüz haberleri Adana Adana haberleri Kızını hastaneye götüren anneye tecavüz