Adana'da Laf Atma Kavgası Kanlı Bitti! 1 Ölü, 4 Yaralı

TAKİP ET

Adana'nın Yüreğir İlçesi'nde iddialara göre laf atma kavgası silahlı çatışmaya dönüştü ve pompalı tüfek ile silahtan çıkan kurşunlardan yaralanan 5 kişiden biri hastanede hayatını kaybetti. İşte detaylar…

Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde iddialara göre laf atma kavgası silahlı çatışmaya dönüştü ve pompalı tüfek ile silahtan çıkan kurşunlardan yaralanan 5 kişiden biri hastanede hayatını kaybetti. İşte detaylar…

Adana’da yine akıl almaz bir olay yaşandı! Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde bulunan Levent Mahallesi’nde Mert Bener ve İlker Cabadak isimli iki kişi iddialara göre laf atma yüzünden ufak bir tartışma yaşadı. Ancak bu ufak tartışma git gide daha da büyüyünce kavgaya dönüştü ve çıkan kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırdı. Ardından da İlker Cabadak olay yerinden ayrıldı.

TÜFEKLE KAHVEHANEYİ TARADI

Kısa bir süre sonra ise ağabeyi ile geri gelen İlker Cabadak, yanında getirdiği pompalı tüfek ile Mert Bener’in bulunduğu kahvehaneyi taramaya başladı. O sırada ise Mert Bener de babasına ait olan silah ile karşılık verdi ve sokak ortasında silahlı çatışma çıktı.  

Çıkan silahlı çatışma sonrasında ise çevredekiler hemen durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. Kısa sürede ise olay yerine çok sayıda polis ekibi intikal etti ve mahalleyi kontrol altına aldı. Sağlık ekipleri ise çatışmada yaralanan 5 kişiyi ilk müdahalesinin ardından hemen ambulanslar ile hastaneye kaldırdı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Tolga Cabadak, yapılan her müdahaleye karşın hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise Mert Bener ile birlikte 4 kişiyi de gözaltına aldı ve olaya ilişkin soruşturma başladı.

Adana Adana haberleri Yüreğir haberleri Yüreğir Mert Bener Tolga Cabadak İlker Cabadak 3. sayfa haberleri