Adana'da İnanılmaz Olay! Küçük Çocuğu 'OHAL Var' Diyerek Kaçıran Kişiler Yakalanınca 'Şaka Yaptık' Dediler

TAKİP ET

Adana'da akıl almaz olayların ardı arkası kesilmiyor. Sarhoş olduğu öğrenilen iki kişi 10 yaşındaki bir çocuğa 'OHAL' olduğunu sokakta oynayamayacağını söyleyerek kaçırmaya kalktı. Çocuk kaçırıldığını anladı ve arabanın istop etmesinden faydalanarak araçtan atlayıp kurtuldu.

Adana’da akıl almaz olayların ardı arkası kesilmiyor. Sarhoş olduğu öğrenilen iki kişi 10 yaşındaki bir çocuğa ‘OHAL’ olduğunu sokakta oynayamayacağını söyleyerek kaçırmaya kalktı. Çocuk kaçırıldığını anladı ve arabanın istop etmesinden faydalanarak araçtan atlayıp kurtuldu. 

Adana’da geçen Pazar günü iki kişi sabah saatlerinde futbol kursuna gitmek için evinden çıkan 10 yaşındaki çocuğa ‘OHAL’ olduğunu ve sokakta oynayamayacağını söyleyerek arabaya bindirip kaçırmaya kalktı. Çocuk, bindiği arabanın 100 metre ileride istop etmesinden faydalanarak araçtan atlayıp ellerinden kurtuldu.
Olayın ardından polisler tarafından gözaltına alınan zanlılar savunmalarında ‘Şaka yaptık’ ifadesini kullanarak serbest kaldılar. Çocuğun ailesi ise verilen bu kararın ardından “Bu mahallede güvenlik kamerası yok. Çocuğumuz kaçarak kurtulmasaydı ondan haber alamayacaktık” diyerek tepki gösterdi.

ÇOCUĞU ZORLA ARABAYA BİNDİRİP BİSKLETİNİ BAGAJA ATTILAR

Adana’da yaşayan ve Mustafa Kemal Cingöz ile Fatma Cingöz’ün oğlu olan 10 yaşındaki Mustafa Selim Cingöz 18 Haziran Pazar günü futbol kursuna gitmek üzereyken iki şahıs tarafından kaçırılmaya kalktı. Yapılan iddiaya göre, 34 LJ 0179 plakalı bir araçta bulunan ve sarhoş oldukları iddia edilen Oğuzhan Akış ve Uğur Tekeli saat 07.30 sularında bisikleti ile futbol kurusuna gitmek için yola çıkan 10 yaşındaki Mustafa Selim Cingöz’ü markete bir şeyler almaya girdiği anda durdurarak ‘OHAL’ olduğunu bu saatte dışarıda dolaşamayacağını söyleyerek kendilerini sivil polis olarak tanıttı. Sivil polis olduklarını iddia eden ve çocuğu karakola götüreceklerini söyleyen iki kişiye çocuğun verdiği cevap ise, “Çantam babamın kahvehanesinde. Oraya gidelim” şeklinde oldu. Çocuğun isteğine aldırış etmeyen iki şahıs çocuğu araca bindirerek bisikletini bagaja atıp çocuğu kaçırmak istedi. Araca bindikten 100 metre sonra aracın istop etmesinden faydalanan küçük çocuk kendisini sarhoş olduğu iddia edilen iki kişinin elinden zor kurtardı.

 

adana çocuk kaçırma adana haberleri ohal var diyerek kaçırmaya kalktılar şaka yaptık dediler