Adana'da İğrenç Olay! Römorktakileri Görenler Hemen Polisi Aradı

TAKİP ET

Adana'nın Yüreğir İlçesi'nde at arabasında kesilmiş at ve eşek etleri olduğunu gören vatandaşlar hemen polise haber verdi İhbar sonrasında ise at ve eşek etlerini taşıyan 2 kişi gözaltına alınırken, zabıta ekipleri ise etleri bir çukura gömdü. İşte detaylar…

Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde at arabasında kesilmiş at ve eşek etleri olduğunu gören vatandaşlar hemen polise haber verdi İhbar sonrasında ise at ve eşek etlerini taşıyan 2 kişi gözaltına alınırken, zabıta ekipleri ise etleri bir çukura gömdü. İşte detaylar…

Adana’da bir at arabasının römorkunda kesilmiş at ve eşek etleri bulundu.

Adana’da iğrenç olay! Adana’nın merkez Yüreğir İlçesi’ne bağlı bulunan Koza Mahallesi’nde 2 kişinin bir at arabasında eşek ve at eti taşıdığını gören vatandaşlar hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis ekipleri ise alınan ihbar sonrasında hemen olay yerine intikal etti ve etleri taşıyanlar ile polisler arasında kısa süreli kovalama yaşandı.

ZABITALAR ETLERİ ÇUKURA GÖMDÜ

At arabasında kesilmiş at ve eşek eti taşıyanları kısa süreli kovalamaca sonrasında yakalayan polis ekipleri şahısları gözaltına alırken, yaptıkları incelemeler sonrasında ise hemen bölgeye Zabıta ekiplerini çağırdı.

Olay yerine gelen Zabıta ekipleri ise daha sonra boş bir arazide çukur kazdı ve ardından da at ve eşek etlerini çukura gömdü. Olaya ilişkin de soruşturma başladı.  

Adana Adana haber Adana haberleri Yüreğir haberleri Adana yerel haberler 3. sayfa haberleri