Adana'da İğrenç Olay! Ağabeyinin Cezaevinde Olmasını Fırsat Bilip Yengesine Tecavüz Etti

TAKİP ET

Adana'nın Yüreğir İlçesi'nde ağabeyinin cezaevinde olmasını fırsat bilen Sezer B., yengesinin evine girip zorla ona tecavüz etti ve ardından da kayıplara karıştı. Polis ise genç kadının şikayetçi olduğu Sezer B.'yi her yerde aramaya başladı. İşte detaylar…

Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde ağabeyinin cezaevinde olmasını fırsat bilen Sezer B., yengesinin evine girip zorla ona tecavüz etti ve ardından da kayıplara karıştı. Polis ise genç kadının şikayetçi olduğu Sezer B.’yi her yerde aramaya başladı. İşte detaylar…

Adana’da son derece iğrenç bir olay yaşandı! Adana’nın Yüreğir İlçesi’nde eşi cezaevinde olduğu için 3 çocuğu ile birlikte yaşamını sürdüren D.B’nin evine kayınbiraderi biraderi geldi. Çocukların uyuduğu saatte geldiği için sabah gelmesini söylese de önemli bir şey söyleyeceğini belirtip zorla içeriye giren Sezer B., daha sonra ise D.B’yi zorla yatak odasına götürdü ve çocukların da uyumasını fırsat bilip önce darp edip ardından da genç kadına tecavüz etti.

HER YERDE ARANIYOR

Yaşadığı kabus gibi olayın ardından ise hemen karakola giderek şikayetçi olan D.B, daha sonra ise durumu ailesine anlattı. Aile ise kızının yaşadığı olayı öğrenir öğrenmez Hatay’dan yola çıktı ve Adana’ya geldi. Yaşadığı korkunç anları ailesi ile birlikte gazetecilere anlatan D.B, çok yalvardığını ama Sezer B.’nin onu dinlemeyip zorla tecavüz ettiğini söyledi ve bir an önce yakalanmasını istediğini söyledi.

Emniyet güçleri ise yengesine tecavüz ettikten sonra kayıplara karışan Sezer B.’yi yakalamak için çalışmalara başladı ve olayla ilgili olarak da soruşturma başladı.