Adana'da Filmleri Aratmayan Olay! Polis Baskınında Esrarı Sobaya Döken Aile Evde Sızıp Kaldı

TAKİP ET

Adana'da yaşanan olay adeta bir fıkra gibi. 5 uyuşturucu sattığı öğrenilen ve polis tarafından aranan 5 kişilik ailenin polisin evlerini basması sonucunda ellerinde bulunan esrarları sobaya dökmesinin ardından yaşananlar şaka gibi dedirtti.

Adana’da yaşanan olay adeta bir fıkra gibi. 5 uyuşturucu sattığı öğrenilen ve polis tarafından aranan 5 kişilik ailenin polisin evlerini basması sonucunda ellerinde bulunan esrarları sobaya dökmesinin ardından yaşananlar şaka gibi dedirtti.

Olay, Adana Çukurova ilçesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan uyuşturucu satıcılığı ihbarı sonrasında ekipler alınan ihbarı değerlendirerek uyuşturucu sattıkları belirlenen 5 kişilik ailenin evine baskın düzenledi. Şafak vakti düzenlenen operasyonda yaşanan anlar filmleri aratmadı.

ÖZEL HAREKAT POLİSLERİ DESTEK VERDİ

Polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen baskına Özel harekat polisleri de destek verirken baskın yapılan evin kapısının kıç başı ile kırıldığı öğrenildi. Polisin eve şafak vakti operasyon yapması sonucunda ne yapacağını şaşıran ailenin tam 1 kilo 400 gram esrarı yanan sobaya dökerek yakmaya başladığı öğrenildi.

ESRARI SOBANIN ÜZERİNE DÖKÜNCE SIZIP KALDILAR

Sobanın üzerine döktükleri esrar sonucunda çıkan dumandan etkilenen 5 kişilik ailenin odada sızmış şekilde kaldıkları görüldü. Polis ekipleri baskında eve girdiklerinde 5 kişiden oluşan aileden, U.Y, İ.B, M.Ö ve K.Y’yi odada sızmış vaziyette uyurken buldu. Evde detaylı bir arama yapan polis ekiplerinin yanan sobanın içinde esrar olduğunu ve esrarın yakıldığını belirledi. İlk ifadelerinde havanın soğuk olmasından dolayı sobayı yaktıklarını söyledikleri öğrenilen şüphelilerin çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildikleri öğrenildi.

 

Adana Seyhan Uyuşturucu operasyonu 5 Kişilik aile Evde sızmış bulunan aile Esrarı sobanın içine döken aile