Adana'da Devriye Gezen Polis Otomobiline Silahlı Saldırı

TAKİP ET

Adana'da polis merkezi yakınlarında iki grup arasında çıkan çatışma sonucunda polis ekipleri kendilerine yönelik bir saldırı gerçekleştiğini düşünerek tüm mahalleyi abluka altına aldı. Bu esnada devriye gezmekte olan sivil polis otomobiline ateş açıldığı öğrenildi.

Adana’da polis merkezi yakınlarında iki grup arasında çıkan çatışma sonucunda polis ekipleri kendilerine yönelik bir saldırı gerçekleştiğini düşünerek tüm mahalleyi abluka altına aldı. Bu esnada devriye gezmekte olan sivil polis otomobiline ateş açıldığı öğrenildi. 

CAN KAYBI YAŞANMADI

Devriye gezmekte olan sivil polis otomobiline tabanca ile ateş açıldığı öğrenilirken olayda herhangi bir can kaybı yaşanmadığı bilgisi alındı. Polis ekipleri saldırıyı gerçekleşen ve olay yerinden kaçan silahlı saldırganla ilgili yakalama çalışması başlattı. Gece saat 21.00 sularında meydana gelen olayın Adana Seyhan ilçesi Denizli mahallesinde yaşandığı öğrenildi. Saldırganın tabancasından çıkan mermilerin Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube’ye ait olan ve devriye gezmekte olan 01 LA 379 plakalı sivil polis aracının lastiğine isabet ettiği ve ön camının kırıldığı belirlendi. saldırıya polislerden karşılık gelince şüpheli veya şüpheliler olay yerinden hızla uzaklaştı. Olay sonrasında polis ekipleri yolu trafiğe kapatarak çok sayıda polis ekibi ile olay yerinde inceleme başlatıldı. Saldırganların yakalanması için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğü belirtildi. 

 

adana seyhan polis sivil polis devriye sivil araç silahlı saldırı