Adana'da Can Pazarı! Ambulans Ticari Taksi İle Çarpıştı: Yaralılar Var

TAKİP ET

Adana'da yürekleri ağza getiren bir kaza meydana geldi. Hasta taşımakta olduğu öğrenilen bir ambulans ve ticari taksinin çarpışması sonucunda ambulansın takla attığı öğrenildi. Kazadan gelen ilk bilgilere göre, 5 kişinin yaralandığı belirlendi.

Adana’da yürekleri ağza getiren bir kaza meydana geldi. Hasta taşımakta olduğu öğrenilen bir ambulans ve ticari taksinin çarpışması sonucunda ambulansın takla attığı öğrenildi. Kazadan gelen ilk bilgilere göre, 5 kişinin yaralandığı belirlendi. 

Olay, Adana Yüreğir ilçesi Mustafa Kemalpaşa Bulvarı’nda yaşandı. Alınan bilgilere göre, Vedat Ö. yönetiminde olan 01 T 0797 plakalı bir ticari taksi ile İsmet G. isimli ambulans şoförünün yönetiminde olan 01 DM 13 plakalı hasta taşımakta olan bir ambulansın kavşağa geldiklerinde çarpıştıkları öğrenildi. Ambulans ve ticari taksinin çarpışması sonucunda ambulansın takla atarak sürüklendiği öğrenildi. Ambulansın metrelerce sürüklenerek devrilmesinin ardından ambulansın içinde bulunan ambulans şoförü Aysun Yeşiltepe, Doktor Duygu Yılmaz, hasta Emrah Kelekoğlu ve hasta yakını olan Hüseyin Kelekoğlu’nun yaralandığı bilgisi alındı.

VATANDAŞLAR İTFAİYE, SAĞLIK VE POLİSE HABER VERDİ

Yaşanan kazayı gören vatandaşlar durumu hemen polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri ambulansın içine sıkışan yaralıları kurtarırken sıkıştıkları yerden çıkarılan yaralıların ambulanslara alınarak Adana Şehir Hastanesi ile özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi. Olay yerinde inceleme yapan polis ekiplerinin yaşanan kazayla ilgili detaylı soruşturma başlattıkları bilgisi verildi.

 

adana yüreğir ambulans ticari taksi kaza 5 yaralı adana haberleri