Adana'da Büyük Kavga! Yolda Karşılaştılar Bıçaklarla Birbirlerine Saldırdılar

TAKİP ET

Adana'nın Seyhan ilçesinde sebebi henüz bilinmeyen bir şekilde kavga başladı. Başlayan büyük kavgada bıçakların çekildiği ve bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Daha önceden beri aralarında bir husumet olduğu belirtilen iki kişinin tesadüfen sokakta karşılaşmasıyla başlayan kavgada karşılıklı bıçaklar konuştu.

Adana’nın Seyhan ilçesinde sebebi henüz bilinmeyen bir şekilde kavga başladı. Başlayan büyük kavgada bıçakların çekildiği ve bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Daha önceden beri aralarında bir husumet olduğu belirtilen iki kişinin tesadüfen sokakta karşılaşmasıyla başlayan kavgada karşılıklı bıçaklar konuştu. 

Adana’dan gelen bilgilere göre henüz nedeni bilinmeyen şekilde iki kişi yolda tesadüf eseri karşılaştılar ve kavga etmeye başladılar. Çıkan büyük kavgada karşılıklı bıçaklar konuşurken bir kişinin yaralandığı öğrenildi. Daha önceden aralarında bir sorun olduğu öğrenilen iki kişi sokakta karşılaştıklarında ara sokakta başlayan itiş kakış bıçaklı kavgayla bitti. İkili arasında karşılıklı bıçaklar konuştu.

KANLAR İÇİNDE EVİNE GİTTİ

Olay, Adana’nın Seyhan ilçesi Gazipaşa Mahallesi 66017 Sokak’ta yaşandı. Gelen bilgilere göre, Fırat A. ile Gökhan K. yolda karşılaştı ve aralarında nedeni henüz bilinmeyen bir kavga başladı. İkilinin arasında çıkan kavga giderek büyüyünce bıçaklar konuşmaya başladı. Gelen bilgilere göre Fırat A. kavga ettiği Gökhan K.’yı iki yerinden acımasızca bıçakladı. Bıçak darbeleri alan Gökhan K. ise kanlar içinde evine gitti. Gökhan K.’yı o durumda gören ailesi hemen polise ve ambulansa haber verdi. Gökhan K. sağlık ekiplerince Adana Devlet Hastanesine kaldırılırken aşırı kan kaybettiği belirlendi. Gökhan K.’yı o halde gören eşi sinir krizi geçirerek gözyaşlarına boğuldu. Sinir krizi geçiren eşi mahalle sakinleri yatıştırmaya çalıştı. Öte yandan polis ekipleri bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren şahsı yakalamak için çalışma başlattı. 

 

adana seyhan bıçaklı kavga bıçaklı saldırı adanada büyük kavga adanada bıçaklı kavga