Adana'da Bir Polis Memuru Camını Sildirmek İstemeyince 2 Kişi Tarafından Öldüresiye dövüldü!

TAKİP ET

Adana'da arabasının camını silmek isteyen bir polis memuru camı silmek isteyen 2 kişinin saldırısına uğradı. Polis memurunu öldüresiye döven 2 kişi vatandaşlar tarafından darp edilirken saldırganları dayaktan yine polis kurtardı.

Adana’da arabasının camını silmek isteyen bir polis memuru camı silmek isteyen 2 kişinin saldırısına uğradı. Polis memurunu öldüresiye döven 2 kişi vatandaşlar tarafından darp edilirken saldırganları dayaktan yine polis kurtardı.

Olay, Adana’nın Seyhan ilçesinde Barajyolu Kavşağında yaşandı. Ailesiyle birlikte aracında olan polis memuru Mustafa Ş. izin gününü değerlendiriyordu.  Kırmızı ışıklarda duran polis memuru bu sırada yanına gelen 2 kişinin aracının camını silme teklifini reddetti. Soner S. ve S.U isimli 2kişi camını sildirmek istemeyen polis memurunun camına silecek malzemesiyle vurmaya başladı. Kendisini ve aracını savunmak için aracından inen polis memuru 2 genç tarafından sıkıştırılarak öldüresiye dövüldü.

VATANDAŞLARDAN GENÇELERİ ÖNCE DMVDÜ SONRA POLİSE İHBAR ETTİ

Polis memurunun saldırıya uğradığını gören vatandaşlar 2 gence adeta meydan dayağı attı. Gençleri döven vatandaşların daha sonra durumu polis ekiplerine ihbar ettiği öğrenildi.

2 GENÇ GÖZALTINA ALINDI

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken polis memurunu darp eden 2 şahsın gözaltına alındığı öğrenildi. Darp edilen ve yaralanan polis memuru ise olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Adana Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis memurunun hastanede tedavisinin sürdüğü öğrenilirken yaşanan saldırıyla ilgili soruşturma başlatıldığı bilgisi verildi.

 

adana seyhan polis memuru izin günü 2 genç saldırı camını sildirmeyen polis darp