Adana'da Akıl Almaz Olay! 30 Öğrenci Kız Meselesi Yüzünden Birbirine Girdi Kavga Kanlı Bitti

TAKİP ET

Adana'dan akıllara durgunluk veren bir kavga haberi geldi. Bugün okulun son günü dolayısıyla dağıtılan karneler sonrasında kız meselesi yüzünden bir grup öğrenci arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 3 öğrencinin çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

Adana’dan akıllara durgunluk veren bir kavga haberi geldi. Bugün okulun son günü dolayısıyla dağıtılan karneler sonrasında kız meselesi yüzünden bir grup öğrenci arasında kavga çıktı. Çıkan kavgada 3 öğrencinin çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

Olay, bugün Adana Merkez Yüreğir İlçesinde yer alan Halıcılar Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. Gelen iddialara göre bugün karnelerini alan ve okulun son gününü yaşayan lise son sınıf öğrencileri arasında kız meselesinden tartışma çıktı. Fakat çıkan tartışma giderek büyüdü ve toplam 30 lise öğrencisi okul dışında çıkarak kavga etmeye başladı. 

ÜÇ LİSE ÖĞRENCİSİ BIÇAKLANDI

Okul dışına çıkan ve 30 kişilik grup arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce olay daha da büyüdü ve lise öğrencileri birbirlerine bıçak çekti. Yaşanan bıçaklı kavgada 18 yaşındaki H.K A.EÖ ve Ş.B kollarından ve bacaklarından aldıkları bıçak darbeleri ile yaralandı. Bıçaklanan lise öğrencileri olay yerine gelen ambulansla kentte bulunan çeşitli hastanelere kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan öğrenciler tedavi altına alındı. Öğrencilerin okuldaki arkadaşları hastaneye ziyarete geldi. Kavgada yaralanan arkadaşlarını hastanenin acil servisinde ellerinde karneleri ile bekleyen liseli öğrenciler olaydan oldukça etkilendi. Bıçaklı kavgaya karışan ve bıçaklamayı gerçekleştiren üç lise öğrencisi polis tarafından yakalandı. Polisin yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi. Yaralı öğrencilerin hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi.

 

adana lise öğrencileri bıçaklı kavga 30 kişilik kavga kanlı kavga kız kavgası