Adana'da 2 Yaşındaki Çocuğu Ezen Suriyeliden Pes Dedirten Savunma Kasis Sandım

TAKİP ET

Adana'da 2 yaşındaki çocuğa kamyonet ve çarpıp kaçan iki şüpheli güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri sayesinde Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yakalandı. Yakalanan şüpheli polise verdiği ifadede ''Bir şeyin üzerinden geçtim, ama ben kasis veya taş sandım.'' dedi.

Adana'da 2 yaşındaki Elanur tarhana kamyonetle çarpıp kaçan Suriyeli 24 yaşındaki Amır Harba ve kaza sırasında yanında bulunan 23 yaşındaki Abdulmelik El Cevher polis ekiplerinin güvenlik kameralarından adım adım izlemesi sonucu Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yakalandı. Gözaltına alınan şüpheli şoför polise verdiği ifadede bir şeyin üzerinden geçtiğini ama kasis ya da taş sandığını söyledi.

KÜÇÜK KIZA ÇARPIP, OLAY YERİNDEN KAÇTI

Adana'nın Yüreğir ilçesi Çamlıbel Mahallesi'nde 18 Eylül günü öğle saatlerinde Suriyeli Amır Harba yönetimindeki 31 MA 3211 plakalı kamyonet, Tokat'ta oyun oynayan Elanur tarhana çarptı. Plastik sandalye sattığı öğrenilen Amır Harba,  küçük çocuğa çarptıktan sonra yanındaki Abdulmelik El Cevher ile olay yerinden uzaklaştı. Kaza sonucu minik Elanur hayatını kaybederken Ailesi sinir krizi geçirdi.

75'TEN FAZLA KAMERA GÖRÜNTÜSÜ İNCELENDİ

Cinayet Büro Amirliği dedektifleri olaydan sonra soruşturma başlatarak Olayın meydana geldiği Mahallede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı. Ekipler Olay saatinde sokaktan geçen yüzden fazla aracı incelerken elanura çarpan kamyoneti belirledi. Kamyoneti yine güvenlik kameralarından adım adım takip eden polis ekipleri 75 dan fazla kamera görüntüsünü izledi. Yapılan İnceleme sonucunda küçük çocuğa çarpan kamyonetinin dışına çıktığı ve Hatay'ın Reyhanlı ilçesine gittiği belirlendi. Ekipler Reyhanlı'ya giderek burada şüphelileri gözaltına aldı.

 

adana kaza suriyeli elanur 2 yaşındaki elanur adana haberleri