Adana Valiliği Önünde Patlama

TAKİP ET

Adana valiliği önünde sabaha saatlerinde bir patlama meydana geldi. Patlama valiliğin otoparkında meydana geldi.

Adana'da sabah saatlerinde valilik önünde bulunan otoparkta patlama gerçekleşti. Büyük bir gürültü çıkaran ve şehrin her yerinden duyulan patlamanın neden olduğu, valilik açıklamasından sonra netleşecek. 08:30 - Ömer Çelik Açıklama Yaptı Avrupa Birliği Bakanı ve Baş müzakereci Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

1) ADANA Valiliği önünde otoparkta bir patlama gerçekleşti. Valimizle konuştum. Yaralılarımız var.

— Ömer Çelik (@omerrcelik)

2) Yaralılarımıza acil şifa diliyorum. Aydınlığın işareti olan sabah saatlerinde bu alçak saldırı gerçekleşti. Adanamıza geçmiş olsun

— Ömer Çelik (@omerrcelik)

3) Lanetli terör insanımızı hedef almaya devam ediyor. İnsanlık adına bu terörle sonuna kadar mücadele edeceğiz.

— Ömer Çelik (@omerrcelik) Hatırlanacağı üzere kısa süre önce ABD konsolosluğu, vatandaşlarını Adana konusunda uyar mıştı. 10:30 - Patlamada 2 Ölü 21 Yaralı Var Sabah saatlerinde Adana'da meydana gelen patlamada, teröristlerin önceden getirdikleri bomba yüklü aracın, mesai saatinin başlamasıyla beraber patlatıldığı öğrenildi. Adana Valisi tarafından yapılan açıklamada "Patlamada 2 vatandaşımız öldü, 16 kişi yaralandı." dedi. Vali'nin açıklamasının ardından ise yaralı sayısının 21'e yükseldiği öğrenildi. ARACI KADIN TERÖRİST GETİRDİ Adana Valiliği'nin otoparkında 2 kişinin hayatını kaybettiği 21 kişinin de yaralandığı bombalı saldırıda patlayıcı yüklü aracın Mersin plakalı olduğu öğrenildi. Bu aracı, kimliğini gizlemek için başörtüsü takan kadın bir teröristin getirdiği tespit edildi.

adana patlama adana valilik gündem